Kaza, düşüş anı, motorum ve tesadufler...

Ne yazcam bilmiyorum aslında konu açtım ama..
Gebzeye gitmiştim.. 20 dk önce mt grubumuzdaki arkadaşlara Çağrının kanatlara ihtiyacı yok yazmıştım..
e-5 e cıktım trafık vardı, sağdan ince ince gidiodum...
önümde bir adam belirdi, frene asıldım...
Gidonu sola çevirdim adama vurmamaktı niyetim, motoru yatırdım..
Şoktaydım..
Ağlıyordum e-5 ortasında... her kes etrfaımdaydı, ruya gibiydi..
Bir ses yuzume bak diyordu, ellerini tutuyordum..
Bakamıyordum ki, ağlıyordum... iyice uzan dedi, boynuma kollarıma bacaklarıma baktı, kırıgın yok, telaş yapma, geçicek hiçbir sey yok diyordu,

e-5'te adamın biri karşıya geçiyormuş, yada arabadan inmiş e5 ikinci şeridde atlayıp beriyerden geçicekmiş...
e-5 te insan.. ne yapar yukarda üst geçit var.. Oldu işte...

Bana yardım eden arkadaş, MT'den biriymiş.. o şokla bana nickini soledi ama hatırlamıyorum,
Kendisi beni tanıyor :) MT dostlugu ve motor dostluguna tşk ederim çok çok kez...
Sohbetle çekicinin gelmesini bekledik.. Sonra acile gittim..

Verilmiş sadakamız varmış .. atlattık şükür..

Geçmiş olsun
Bu sabahta düz giden araç ben sollamaya geçince aniden karar değiştirip üzerime çıktı. Düşürmeye gücü yetmedi ama sağ ayağım motor ile araç arasına sıkıştı. Neyseki bi şeyim yok. Görüntü yüklerim biraz sonra

Geçmiş olsun
Bu sabahta düz giden araç ben sollamaya geçince aniden karar değiştirip üzerime çıktı. Düşürmeye gücü yetmedi ama sağ ayağım motor ile araç arasına sıkıştı. Neyseki bi şeyim yok. Görüntü yüklerim biraz sonra

geçmiş olsun, off oda kotu onuda yasadım mor bir bacakla baya gezdim..

Geçmiş olsun üstad yıl sonu geliyo kafalar karışık dikkat edelim::baaas::

cok gecmis olsun, niye agladin hocam uzme kendini, riskleri bilerek cikiyoruz tepesine bu meretin... kimseyede birsey olmamis sanada tecrube olmus dusmekte ilginc bir tecrube..

tşk ederim arkadaşlar,
çok rahat yazamıyorum, zorla konuyu açıp e5 sağ şeride dikkat edelim demekti birazda amacım...

Yaşıyoruz, aynen bilerek çıkıyoruz, vazgeçmioruz devam motorumu ozledim bile..

(kdv bitiyor, ben işleri yetiştiremedim zaten durum pert ustad..)

Çocuk kızın elini tutmuş kız aşık olmuş evlenmişler tarzı bir hikaye bekliyorum.

geçmiş olsun...

böyle küçük kazalar iyidir iyii ;)

bi 6 -7 ay konsantrasyonu yüksek tutar sonra unutur gazlayıveririz :)

valla bayan motorcu görücem elini tutucam bende ayrılmazdım :D ama gerçi mesleğimden ötürü artık kız erkek farketmez ayrılmamam gerekiyor:( geçmiş olsun

yaygeren ben emin yani :) mahir abiyle ordan çıktıktan sonra bir kahve içtik sohbet ettik çok merak ettik acaba naptı iyimi birşeyi var mı servis geldimi diye. ama çok şükür bir sıkıntı yok geçmiş olsun tekrardan. kötü bir anı ama güzel tesadüfler oldu :) o adama da giderken dedim hadi sen git kardeş ama gözünü seviyim motosikletlere biraz dikkat et dedim buradan geçilir mi dedim. bundan sonra tövbe olsun motor görünce 10 metre ileriye kaçıcam dedi :) ama eminim o adam yine e5te sağına soluna bakmadan zıplıcak. arkandan düşüşünü gördüğümde, yola, trafiğin ortasına savruluşunu gördüğümde eyvah dedim gerçekten çok korktum ama çok şükür ucuz atlattık :) bana da tecrübe oldu bundan sonra bir kazaya denk geldiğimde su bulmayla falan uğraşmıcam (orda su bulun su getirin diye bağırıyoduk) direk sigarayı vericem anında alıyo bütün şoku stresi bunu dün gördüm :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar