Kaza Değil İntihar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yine üzücü bir kaza haberi :salut: Sanki bu haberde gerçeklik payı çok az gibi.Bakalım yine kokusu çıkar.
Kaza yapıp hayatını kaybeden arkadaşımıza Allah'tan rahmet,yakınlarına sabır dilerim.:salut:

Bu haber 12 Haziran 2006 Tarihli Posta Gazetesinden Alınmıştır.

allah rahmet etsin...diyecek baska bir sey yok..keske daha dikkatli olsaydi..:pale:

Dün ilgili başlık açılmıştı Allah rahmet eylesin tekrar...

Yahu, sırf yazmış olmak için yazılan haber yazılarına gıcık olduğum kadar çok az şeye gıcık oluyorum:pr: Ne abuk subuk insanları muhabir yapıyorlar ya:farao:

Merhum'a Allah tan Rahmet eylesin, Geride kalanlara da sabır versin.
Geride bıraktığı iki yetime bir başka üzülüyorum..:pale:

fotoğrafın altında "bu tehlikeli hareketleri trafikte yaparken ..." falan diyor. drag yarışlarında o hareketler yapılmaz. ben aklı başında bir drag yarışçısının da trafikte antrenman yapacağını sanmam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşa Allahtan rahmet dilerim..Gerçekten acı bir kayıp...Yalnız yine medya üçkağıtçılığını göstermiş..Tek teker üzerinde alakası olmayan bit fotoğraf ve bu hareketi trafikte yapınca diye yalan kelimeler...Arkadaş anladığımız kadarıyla aşırı hızdan dolayı kaza yapmış..Kalemşörler yine iş başında anlaşılan

Aynı aber hemen hemen aynı anlatımla Hürriyet gazetesindede yayınlandı.Aklı başında hiçkimse ben antreman yapacam diye alıp başını ne idüğü belirsiz bir yere gitmez.

Arkadaşımıza Allah Rahmet eylesin geride kalan (2 çocuğu varmış) lar Allah sabır versin.

Bu tarz haberleri siteye koymamın bir diğer nedenini de söyleyeyim arkadaşlar : Medyanın üçkağıtçılığını-yalancılığını-saptırmalarını... ispatlamak.Biz neyin NE olduğunu çok iyi biliyoruz;ama o gazeteyi okuyan milyonlarca insan;biz motorcular hakkında bir eksi not daha verecek.Ve her geçen gün bizler daha çok araç tarafından sıkıştırılacağız,daha çok taksi şoförü tarafından taciz edileceğiz,daha çok görünmeyeceğiz...:pr:

arkadaşlar yalan yanlış haberler ya. bbu kadar olmaz yuh. basın masın özgürlüğü b..kunu çıkarıyorlar.

Arkadaşımıza Allah'tan rahmet geride kalanlarada sabır versin hepimizin başı sağolsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar