Bu ve bunun gibi haberleri görünce inanın daralıyorum, bunalıyorum bu ülkeden. Lanet olsun siyasetinize, kurallarınıza, insanlığınıza, cahilliğinize, paranıza, eğitiminize vb.diyorum. olay tamamen sistem sorunu. Sistem düzgün işlemezse kimse kurallara uymaz, adalete güvenmez, vergisini ödemez, eğitimini almaz. Sistemi bilerek ve isteyerek çürüttüler ve tam bir cinnet haline döndü ülke. Bilerek ve isteyerek yaptıklarına da eminim. 50 yıldır sistemi çürütmek için uğraşıyorlar. Siyasetle alakası yok söylediklerimin. hangi parti gelirse gelsin hepsi aynı hiç bir şey değişmeyecek bu ülkede.
Emin ÇAPA'nın youtube'de ki videolarını izleyin ve ne demek istediğimi anlarsınız.
Eve sağ salim girince şükür çekiyoruz. 21 yaşında üniversite öğrencisi oğlum var. O eve gelene kadar bizde huzur yok. Çünkü korkuyorum bu ülkeden ve insanlarımızdan.
Evim tam meydanda ve trafiğin yoğun olduğu bir yerde. Günde 30 tane kavgaya şahit oluyoruz. Bıçaklar, sopalar gırla gidiyor. dönüşte yanlayanlar, drift yapanlar, eksoz bağırtanlar o kadar çok. Şikayetçi oldum ben kaç defa. Videolarını çektim, fotoğraflarını çektim. dilekçe yazdım, mail attım. duyarlı bir vatandaş olarak elimden gelen her şeyi yaptım. Ama hiç bir yetkilinin ...... bile değil.
O kadar doluyum ki ama ancak bu kadar yazdım. Kimse kusura bakmasın. Bu vesileyle kendi kusuru olmadan trafik kazasında hayatını kaybeden tüm motor ve araç sürücülerine Allah rahmet eylesin.