Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaza!! belediye actı cukuru bende girdim helal olsun böyle işe
Hala duruyormu o çukur acaba? çukuru her yanından ve yolu dahil ederek fotoğraf (varsa video) çekeceksin. sonra motorundaki hasarı fotoğraflayacaksın ve en son hastane masraflarının faturasının bir fotokopisini alacaksın. ver elini adliye sarayı.
Geçmiş dönemlerde bu tip belediye çukurlarının araçlara verdigi hasarı belediye öder diye bir karara bağlanmıştı. Mahkemeye başvurursan hem maddi hem manevi iyi bir tazminat alırsın sanıyorum. ama işte aylarca uğraşmak var. Bence uğraş herkes hakkını ararsa belediye iflas edeceğim korkusundan birdaha böyle bişi yapmaz. butun belediyelerde de aynı sorun olsa hepsi bende iflas ederim diye yapmazlar. Ama aylarca kim uğraşacak pisikolojisinden dolayı kimse umursamıyor.
avrupada kışın kar yağarken bile kaldırımda yürüken ayağınız buzlanma yüzünden kayıp düşerseniz belediyeye tazminat davası açma hakkının olduğunu biliyor muydunuz? Ab'ye bence girilecekse temiz hizmetten girilsin derim ben. gerçi kendi yolumu kendim temizlerim de yine girmem ama olacaksa da böyle olsun değil mi?
Çok geçmiş olsun, Malesef bu aralar tv ve gazetelerde görüldüğü gibi belediye veya taşeronlar bu konularda çok duyrsızlar, bide adamlar araba geçer diye dikkate almışlar malum bizler 2. planda olduğumuz için hep memlekette, ancak arabada 70 le girerse oda kötü tehlike atlatır tekrar geçmiş olsun.
Kasksız motorun üstüne oturmam salton arkadaşım aksk vardı ama kaskı çarptım demeyiz genelde dimi? Kafayı çarptım deriz:mrgreen:
Ayrıca arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun dün gördüm kapatmışlar çukuru . . .
Dediğim gibi ehliyetim olsaydı o fotoları çeker direk dava açılırdı zaten. . .
Ayrıca dün servise gittim arka tekerleğin milinde bi sorunmu varmış boşlukmu varmış ne sağolsunlar hallettiler . . . 20 lira gibi komik bi rakam tuttu. .
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cobalt tavsiye için teşekkürler ama forumun başından beri yazıyorum henüz ehliyetimi almadım bu yüzden suçsuzken suçlu duruma düşmek istemedim. .
Ben belediyeyle sert bi görüşme yaptım Dün kapatmışlar bundan sonra üstüne soguk bi su içip ucuz atlattığım için şükredicem başka bişey yapamam heralde
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son söz anahtar kelime olmuş.
O çukur açıldıktan sonra oradan ilk geçen arkadaşımız değil herhalde.
Eğer o çukuru gören herkes belediyeye gidip başlarına ekşiseydi.
Yarım saat geçmeden çukur kapatılır, kimseye de bir şey olmazdı.
Hatta arkadaşımız düşmese o da kenardan geçip gidecek belki burada bir topic açıp, dikkat edin az daha düşüyordum diyerek belediyeyi değil bizi uyaracaktı....
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne desem inandırıcı olmaz ama daha öncede belediyeye uyarı levhasını demirciler sökmüş diye gitmiştim. . .
3 dakikamı alacak işler ilerde birini kötü durumdan kurtarıcaksa çekinmem