Kaza anketi(motor tipleri)

Hangi tip motorlarda kazalara daha çok rastlanıyor

• Hız/spor/süperspor

Oy: 105 73.4%
  • enduro

Oy: 1 0.7%
  • tur/touring/naked

Oy: 1 0.7%
  • cruiser/chopper

Oy: 0 0.0%
  • scooter

Oy: 36 25.2%

• Kullanılan toplam oy
    143
bu anket tartışma forumu değil ankete eklemek istediğiniz varsada yazabilirsiniz onun dışında lütfen yazı yazmamaya gayret ediniz ki tartışma çıkmasın burada herkes motosiklet sevdalısıdır kimse ss karşıtı falan değildir.

asm

ben motor tiplerinden ziyade hangi motoru kimin(tecrübe,çabuk gaza gelir bir yapı vs. kriterler açısından),hangi yerde vs. kullandığını merak ediyorum kaza konusundan

bazı bölgelerden kaza haberleri hiç gelmezken bazı bölgelerden sık sık kaza haberleri geliyor

edit : en çok kazayı hangi motorların yaptığı hususunda net bir fikrim yok

daha bugün arkadaşım gözümün önünde racing i ile 3 metrelik şarampole uçtu.
allahtan şans eseri bişey olmadı arkadaşıma.aslında işin özüne inersek bütün motosikletler iki teker.modeli ne olursa olsun hepsinin kaza yapma olasılığı var.

herkes makinalara suç bulacak kesin.yok kardeşim scooter lar yapıyor kazaların çoğunu.biz sağlam kaza yaptığımız için medyadayız.;)

Kesilikle katılıyorum. Zaten hepimizi toplasan kaç motor yaparızki. Birazda İnsaların gözlerinin üzerimizde olması buna sebep.

Moderatör
bu anket tartışma forumu değil ankete eklemek istediğiniz varsada yazabilirsiniz onun dışında lütfen yazı yazmamaya gayret ediniz ki tartışma çıkmasın burada herkes motosiklet sevdalısıdır kimse ss karşıtı falan değildir.

Kimse tartismiyor ki ? fikirlerini beyan ediyor, ozgur bir cerceve dahilinde. Sadece ankete oy kullanmak yeterli gelmiyor yorumda yaziyoruz. Ama kesinlikle tartismiyoruz. Tartisma da ciksa sonucta fikir catismasi olur, ho$ta olur. Susma sustukca sira sana gelecek demedimi sana kimse $imdiye kadar :) Neyse konuyu dagitmayalim, sadece istedigin yada rica ettigin $ey tuhaf bence..

Evet bende çevremdeki kazaların daha çok scooter lar tarafından yapıldığına şahidim.

en çok kaza yapan motoru bu şekilde bulamayız ama sürücüsünü öbür tarafa en hızlı şekilde göndereni ss dir bu bir gerçek....

bütün motosikletlerde kaza oluyor oyumu hepsine veriyom :s

2 yılda değişen kanı sözkonusu mu acaba ya da kazalar azaldı mı? tespitleri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar