Kaza Anı Mobese Kamerasında

Antalya'da yaklaşık 20 kişilik motosikletli grup, durdukları kırmızı ışıkta önce hatıra fotoğrafı çektirdi, sonra kaza yaptı.

Kaza anı ise MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Akdeniz Bulvarı'nda meydana geldi. Bulvar üzerinde motosikletle yarış yapan yaklaşık 20 kişilik grup, önce durdukları kırmızı ışıkta hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ardından Akdeniz Bulvarı üzerinde yarışmaya devam ettiği sırada Serhat Yanık'ın kullandığı 07 CBG 97 plakalı motosiklet ile Ferdi Ünal yönetimindeki plakasız motosiklet, Lal Sitesi önünde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosikletin üzerinde bulunanlar taklalar atarak ağır yaralandı.

Kazada, motosikletten düşerek sürüklenen sürücü Serhat Yanık ile Ferdi Ünal ağır, başka bir motosiklette yolcu olarak bulunan Onur Atik ise hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ile Antalya Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kaza anı MOBESE kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kaza yapan grubun önce kırmızı ışıkta hatıra fotoğrafı çektirdiği, daha sonra bulvar üzerinde seyrederken aşırı hızdan kaza yaptıkları görülüyor. Orta refüje çarparak takla atan motosikletlilere yine arkadaşları yardıma koştu. Ancak olay yerine polis ekiplerinin gelmesi üzerine motosikletli grup kaçtı.

İHA

Video: http://haber.mynet.com/detay/yasam/once-hatira-fotografi-sonra-kaza/548999

Tam da bu sebepten bu tarz kalabalık gezilere katılmıyorum.

trafikte en riskli sürüşlerden biri konvoydur.
Milletimiz çabuk galyana geliyor malesef ,
mümkün olduğunca bende kalabalıktan uzak kalmaya çalışırım 2 bilemedin 3 motor ile sürüş yeterli
nerede çokluk orada botluk...

""Olay yerine polis gelince motosikletli gurup olay yerinden kaçtı""

Neden?
Bunlar 10 dakika önce ölümüne ganka değillermiydi??
Acaba kaçının ehliyeti ,kaçının ruhsatı,kaçının her ikiside yoktu???

Toplu sürüş bilinci olmayınca olacağı budur....ucuz atlatmışlar yinede:silent:

Resimde var en az 40 motorcu ambulans gelmış yaralı başında var 20 vatandaş belki birkaç motorcu çok acı bir durum.

Mersin İl Temsilcisi
"kargalar sürüyle, kartallar yüksek uçar" sözü geldi aklıma nedense....

insanlık adına üzüldüm ama bunların "motosikletçi" olarak tanımlanmasına daha da üzüldüm...

kazanın antalya'da meydana gelmesi, 20 kişilik grup olması ve kırmızı ışıkta durarak hatıra fotoğrafı çektirmek gibi bir şey yapmaları bana bu grubun şaka makinası olabileceğini düşündürüyor..

Bu grup şaka makineleri mi ne dedikleri grup değil mi ya... Yazık valla... grup kaçmış gitmiş zaten arkadaşları düştüğü halde. Çoğunun ehliyeti yoktur. Çoğunun kaskı da yok zaten. Burdan bas bas bağırıyoruz ama dinleyen yok. Nedense Antalya'da oluyor bu tip gruplar ve kazaları... Bir kere o tipde grup sürüşü mü yapılır. herkes kafasına göre basıp gidiyor. Öğrenilmesi gereken çok şey var... Üzüldüm kazaya. İnsallah tekrarı olmaz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaralılara acil şifalar!!!

Hic uzulmedim desem yeridir.

Antalyanin apacileri artik Turkiyede bilinir vaziyete geldi. Baska hic bir sehirde bu kadar it kopuk motora binen tipler yok. Yolda gorunca dahi , hepsini kenara cekip sira dayagina cekesim geliyor artik.

Suru halinde geziyorlar, tek bildikleri 125 cc makinalar ile aynasiz, kasksiz , xenon farlar ile arkadaki artci ile arkaya yuklenip tek tekere kalkmak. Bir tanesinde normal egzoz dahi yok.

motorculuklarini bir kenara biraktim insan dahi degilmis bunlar, arkadaslari yolda yatiyor polisi gorup kaciyorlar.

Antalya polisi cidden umursamaz durumda, motorlulara karsi ciddi bir yaptirim olmadigindan okullarin onlerinde , yada hafta sonlari bu suruleri gormek icten degil.

Simdi bu haberi tum turkiyeden motosiklet ile iliskisi olan yada olmayan her kitle goruyor,

Hadi bakalim kolay ise temizleyin motorcu kimliginizi boyle insan yuzunden,

Antalya'yı Pakistan motorcularına benzetiyorum. Tarzları birbirine çok yakın...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
az önce kanal D öğlen haberlerinde izledim kazayı görgü tanıkları çok hızlı olduklarını yarış yapan bu iki motosikletlilerin ön tekerleri üzerine kalktıkları için kaza yaptıklarını anlattılar.
ayrıca arkadaşlarını o halde bırakıp kaçmış olmalarıda kabul edilir bir durum değil

Bir Antalyalı olaraktan bunları her gördüğümde "ölseler üzülmem ama inşallah başkasının başını yakmazlar" diyordum.ilginçtir biraz içim sızladı :pr: kask yok, ayna şekil bozuyor diye çıkarılmış, koruma zaten hak getire...

şaka makinasımı bilmiyorum,onlar genelde manavgat civarı takılıyor
kaza yapılan yere oldukça uzak
kısa süre öncede birisi ölmüşdü grupdan
kime laf söylerseniz söyleyin trafik polisine birsey söylemeyin
antalyanın yunuslarından artık bıtkınlık geldi
yazın denize gidiyoruz 11kmde 2defa durdurdukları oldu artçıda neden kask yok diye 3defa ceza yedik
kask yok ayna yok tip böyle ise asla kaçışınız yok
işte böyle tipler yüzünden diğer motorcularda arada kaynıyor
yaralanan kişiler birdaha böyle birseye kalkışmaz diğerleri aynen devam eder
işte kardeşlikleri arkadaşlıkları bukadar
hepsi görüyor sadece 5kişi geri geliyor onlarda kaçmış heralde
çoğunda evrak eksik diğerleride korkudan kaçıyor
plakasızlıkdan 2bin civarı tl-polise kalmış- + ehliyetsizlik +orta refüje çarpıyor+ambulans+hastahane+motor masrafı
bunlara acımıyorumda bunlar yüzünden arada motor süren
abilerimiz babalarımız var onların canını tehlikeye atıyorlar

1500km yol yaptım yazın antalyada.ve ehliyetsiz...hala ehliyetim yok, 18 aralıkta sınava girdim, alacağım kısmetse.polis hiç durdurmadı çok şükür

onlar ŞAKA MAKİNASI değiller

razor team-crazy performance-oyuncakçılar adlı gruptu

ne biliyonuz antalya polisi umarsız diye.bana arkadan tersd yönden gtmek dur ihtarına uymamak kasksızlıktan yazmışlar halbuki kaskta vardı ters yöndende gitmedim
antalya polisleri kadar gıcık polis yoktur bu memlekette sticker yapıştgırmaktan bile ceza yazarlar............

şimdi hak etmediğim cezayı ödedim 186 lira. böyle görevinii kötüye kullanan kişilere yazıkkk allah er geç cezasını veriri inşallah kolay kazanmıyoruz parayı

Son düzenleme:
Bencede şaka makineleri ile alakası yok bu gurubun.
Çünkü kask takanların oranı daha yüksek..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar