- Konu Yazar
Herkese merhabalar. Kayseriliyim ve burada yaşıyorum. 16 yaşındayım. Anadolu lisesinde, 11.sınıfta okuyorum. Çocukluğumdan beri motorlara karşı bir sempatim vardı, bu günlerde de bu sempati aşka dönüştü diyebilirim.
Henüz motorlar hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama yavaş yavaş öğreniyorum. Fırsatım olduğu ilk anda da bir motor almayı düşünüyorum. Racing tarzı motorlar daha çok ilgimi çekiyor. Bildiğim kadarıyla 17'ye girdiğimde A1 için ehliyet alabileceğim ama maddiyat pek iyi değil, ehliyet alsam da motoru, ekipmanı vs. alamayacağım. O yüzden şimdilik sadece motorlar hakkında bilgi ediniyorum. Ama dediğim gibi, ilk fırsatta almayı düşünüyorum inşallah.
Foruma da, boş zamanlarımda motorlar hakkında bilgi edinmek, motorları tanımak, ne yapıp yapmamam gerektiğini öğrenmek için kaydoldum. Neyse, yeniden herkese merhabalar, iyi forumlar. 
Bu arada, eğer uygun bir şey bulabilirsem, çalışıp, almayı düşünüyorum. Yani 125cc için önerebileceğiniz iyi bir motorun ortalama fiyatı nedir? Ve ekipmanları (kask, ceket vs.) ortalama ne kadar tutar?
Bunun için ayrı konu mu açmak gerekiyordu pek emin değilim, öyleyse affola, haber verirseniz düzelteceğim
Bu arada, eğer uygun bir şey bulabilirsem, çalışıp, almayı düşünüyorum. Yani 125cc için önerebileceğiniz iyi bir motorun ortalama fiyatı nedir? Ve ekipmanları (kask, ceket vs.) ortalama ne kadar tutar?
Bunun için ayrı konu mu açmak gerekiyordu pek emin değilim, öyleyse affola, haber verirseniz düzelteceğim