Kayseriden CBR 250R ile selamlar

krk

arkadaşlar kayseriden aranıza katıldım. daha önceki motorum kanuni tiger idi. bir hevesle alıp bindim ardından yeter bu kadar diyip satmıştım. fakat nasıl bi tutku haline geldi ise rüyalarımda dahi motor görmeye başlamıştım. neyseki çok geçmeden cbr 250rıma kavuştum. :cat:

2dl3lgm.jpg

bdo1tj.jpg

motoru yeni tanımaya başladım ama şunu söyleyebilirimki tiger ile arasında dağlar uçurumlar kadar fark var. çevremde sakın 250 alma tekrar 600 sürebilirsin artık tavsiyelerine uymayarak doğru bir karar vermişim. tiger ile 80e gelene kadar baya bi süre geçiyor fakat cbr sürerken bir an ibreye baktığınızda farkında olmadan 110-120 km hızlara çıktığınızı farkediyorsunuz. motor alırken özellikle yeni başlayanlara uçmamalarını söyleyebilirim bu konuda.

en çok takıldığım konu ise hyo-ninja-cbr çekişmesi idi. almadan önce bayağı bi gittim geldim üçünün arasında. üçünüde sürdüm denedim fakat tamamen zevk tercihi meselesine geliyor sonunda. cbr bana daha bir rahat daha bir hoş gözüktü ve bunu aldım. umarım kötü bir tercih yapmamışımdır:mrgreen:

hayırlı uğurlu olsun
bu motor belli bir süre sonra seni kesmez ama çok keyifli bir motordur
sakın çevrenin gazına gelip 600 lük vs. alma
uzun yıllar bu motorun keyfini çıkar derim
tekrar hayırlı uğurlu olsun

Allah kaza bela vermesin. Cbr'nin bu rengi eski renginden daha güzel sanki yada bana öyle geliyor :)

güzel seçim, güzel renk. Allah uzun yıllar kazasız binmeyi nasip etsin.

Hayırlı mübarek olsun . sırıta sırıta binin inşallah.

Kazasız belasız cezasız sürüşler

krk

hepinize teşekkür ederim, tekerinize taş değmez inşallah:)
renk konusundada bence eski rengide güzeldi ama bu sadece biraz daha iri gibi görünüyor renk yanılmasından dolayı.

hayırlı olsun,güle güle binersin inşaallah...bende kayseridenim bu arada

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler hepimize hoşgeldin bizim sayfaya:)

hayırlı olsun güzel makinaya benziyor kazasız belasız kullan. bende yakın zamanda bunlar arasında tercih yapmak durumunda kaldım ve en son hyoda karar kıldım ve de memnunum

bu rengine hastayım jantlarda siyah oldu bu renkle şahane oldu
bende senin gibi düşünüyordum hoy değilde ninja cbr arasındaydım 1 ay önce bende cbr aldım gayet memnunum.sesi hariç :)
bide eline imkan gecerse lastikleri değiştirebilirsin.panik fren yapınca asvaltta çok fazla kayıyor motor.50 km hızla bile lastiğe bağladım ben biraz bunu birazda kendime
Allah büyük dert vermesin tekerin her daim düz bassın

hayırlı olsun..caps yok mu?

kazasız belasız sürüşler dilerim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin bende cbr 250 R düşünüyorum

krk

teşekkürler arkadaşlar, motoru olan arkadaşlar zaten mutlu :) motoru olmayanlarada Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

bende tekeri çok sevmedim zaten iki teker üzerinde gidiyoruz onlarında kaliteli olması lazım rodajı bittiğinde bir çift lastik alırım.

teşekkürler arkadaşlar, motoru olan arkadaşlar zaten mutlu :) motoru olmayanlarada Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

bende tekeri çok sevmedim zaten iki teker üzerinde gidiyoruz onlarında kaliteli olması lazım rodajı bittiğinde bir çift lastik alırım.

Ziyaretci mesajlariNiza bakabilir misiniz

Merhaba kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Ben de bu motordan almak istiyorum ama bu motoru hiç yakından görmedim. Üstelik cross motor kullanıcısıyım ve ilk defa racing motor alacağım. Ben kayseri merkezde yaşıyorum. Müsait olduğun bir gün motoru alıp gelsen de motoru yakından görsek. Ben çarşıda oturuyorum, zahmet edip misafirim olursan masraflarını da karşılarım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:14 ----------

Erciyes fen edebiyatın önüne bir kanuni tiger geliyordu. Senin eski motor o muydu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar