Kayseri paraşüt yardım

Merhabalar biz 4 arkadas parasutle atlamak istiyoruz ben talasta oturuyorum yani alidaginin dibinde alidagindan atliyolar bizde lysden sonra yazin atlamayi dusunuyoruz ama hicbirimiz paraşütün p sinden anlamayiz hani iki kisi atliyorlarya oyle bir atlayis yapabilir miyiz bilen var mi acaba?
Yani bir profesyonel ve ben birlikte bir atlayis ve diger 3 arkadaşım da birer profesyonelle atlamak tan bahsediyorum ne kadara patlar ve bu mumkun mu acaba
bu islerle ilgilenenler ozelden telefon numaralarini mesaj atabilirler mi veya bir link?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Senin dediğin paraşütten atlamak değil de yamaç paraşütü, ikili atlayışlara da tandem deniliyor. Bu şekilde arama yaparsan sonuca ulaşırsın.

Türk hava kurumu , sadece kurban derisi toplayan bir kurum değil aynı zamanda havacılık branşlarında talep eden herkeze kontenjanları dahilinde , tamamen ücretsiz eğitim verende bir kurumdur. Ancak çoğu vatandaş bunu bilmez. Ankara merkezinde bu eğitimi ücretsiz alabilirsiniz. Konaklama veya yemek gibi bir derdinizde olmaz. Her şey bedava.

Size sadece kayıt olmak ve Ankara gidip eğitime katılmak kalıyor.

Kurs tarihlerini ve kontenjanları araştırmanızı öneririm.

http://www.thk.org.tr

http://www.thk.org.tr/yeni/turkkusu/parasut/parasut.htm

Eğer ben bu işi öğrenmek ve ilerletmek istiyorum (paramotor, mikrolayt, hatta planör) diyorsan tek adres Türk Hava Kurumu. Deli Çerkes abimiz yukarıda linkini vermiş zaten. Eğer biran önce kaydolursan yazın eğitim alabilirsin. Eğitime hak kazanman için kurum adına bir takım çalışmalara katılarak puan toplaman lazım. Seminere, etkinliğe katılma, bağış toplama, Ramazan ve Kurban Bayramları'nda görev alma vs. Ama param var diyorsan bağış yaparakta puan toplayabilirsin. Eğitim 6 gün yer + 1 gün atlayış olarak 7 gün sürüyor. Konaklama ve yemeği Thk karşılıyor. Eğer başırılı olursan 1 sene sonra da bir ileri seviye eğitimi alabilirsin.
He ama bu kadar uzun vadeli düşünmüyorum, ben atlayayım hevesimi alayım diyorsanda tek seferlik tandem atlayışlar 200 ila 600 tl arası değişebilir bildiğim kadarıyla.

Teşekkür ederim ancak tek, heveslik bise. Ancak ankaraya gitme fikri kafama birazcik yatti arastirim birazdan tekrardan teşekkür ederim

Deli Çerkes abimiz sagolsun bilgilendirdi 3-19 haziranda yamaçparasütü kursu varmış bilgi almak için yarın gidicem bakalım hayırlısı olsun diyin :)

Ters bir ruzgarda kurtulan oluyor mu? Cakilan, damlara inen bir suru kisi var

Merhaba ne kadar konuyu yakalar bilmiyorum ama 17 sene evvel ( cok olmus yahu) 18 yasimdayken turk kusu irtibatli eskisehir de inonude parasutculuk kursuna gitmistim.10 gunluk egitimden sonra askeri parasutle 3 Atlayis yaptim inanilmaz bir deneyim oldu bana.genc arkadaslarima tavsiyem turk kusuna basvurup paeasut planor yamac parasutu gibi keyifli etkinliklere gitsinler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar