Elimde kullanmadığım LS2 Kırmızı-Siyah ve Nolan N-85 Mat Siyah var ikiside S beden ihtiyacınız varsa gayet uygun fiyata verebilirim...
Kardeş teşekkür ederim beden uyarmı bilemiyorum ama öncelikli tercihim sıfırdan yana.
Bugün düvenönündeki motorcuları gezdim erciyes bisikletin bitişiğinde bulunan dükkanda LS2 351 buldum lakin fiyat konusunda sert bir tavır alınca vazgeçtim arkadaş pek hoşgörülü değildi 125 fiyat çekti 5 kurş aşağısı olmaz dedi ben 110 teklif etmiştim. diğer yandan ünlü motora gittim oda elinde ls2 olmadığı için heralde farklı markaya
yöneltmeye uğraştı(ls2 pek tutulmuyor falan gibi) ürünün birtakım malzeme reklamını yapıp durdu. Kayseri esnaf kültürünü yıllardır çözemedim gitti... biz aptalız onlar akıllı...
Sonra erciyes bisiklete gittim 80 tl ye bir kask gösterdiler güzel gibiydi (XL) yanlardan kafama biraz fazla baskı yapınca ondanda vazgeçtim. Bu arada arkadaşla kask üretim tarihleri ile ufak bir polemik yaşadık ben yeni tarihli olması önemli uzmanlar öyle diyor araştır desemde hayır dedi kaç yıldır motor sürererim şimdi benim kask çöpmü dedi neyse dedim oradanda çıktım. Başka nereye bakarım bilemiyorum.
9