ben B için 300 vermiştim be
zamantı sürücü kursuna bi uğra. onlar kaç kayme isteyecekler. sor bakalım.
150 tl den fazla hiçbir yere para verme
ya arada yapıyorlar böyle. acelen yoksa bekle birkaç ay. zamanla indirirler. kayseri orasıpazarlık yap...
telefondan ziyade yüz yüze görüşsen daha iyi olur
s.a herkese ben yeni başlayan bi motorcuyum ismim mutlu yozgatta oturuyorum yusuf çınarın kuzeniyim
ya arada yapıyorlar böyle. acelen yoksa bekle birkaç ay. zamanla indirirler. kayseri orasıpazarlık yap...
telefondan ziyade yüz yüze görüşsen daha iyi olur
tundzhay eyvallah biraderr .gittim yüz yüze konuştumm250 tl ye yaptılar en son. Yeni bi karar almışlar 350 tl den tek kuruş inmeyecklermiş ne akla hizmetse... B ehliyetim olduğu için falan fişman işte en son 250 yine buna da şükür avrupa da olsa kral gibi honda fiyaıtına ehliyet alırsınızzz... heee ayrıca yeni bişey daha cıkmıs 40 tl de direksiyon komisyonunna ekstradan para ödiyecekmişiizz rüşvet gibii tövbe estafururrllah:cyclopsan
dostum sakın kayıt olma. direksiyon sınav ücreti diye bişey yok.
bu zaten kurs parası içinde. sadece yazılı sınav için 40 civarında para yatırıyon bankaya o kadar. direksiyon için bişey ödeme söz konusu değil. bu kursun kazıklaması açıkçası.
bundan birkaç sene önce ben ehliyeti b yi 300 a2 yi 150 ye aldıntan sonra birkaç ay sonra tesadüfen bi arkdaşı gördüm. o da gitmiş bütün kurslara 500 tl fiyat çekmişler sadece b için. sonra aradan birkaç ay geçti bi baktım yine 350 e falan kayıt oluyor billet. bu kayseride gelenek olmuş herhalde her sene belli dönem kazıklıyorlar milelti![]()
bir keresinde şahit oldum bi olayı anlatayım:
adam geliyor iki tane kalem pil alacak tv kumandası için.
soruyor satıcıya
-abi aç para iki pil
-1 tl gardaş
-75 kuruş olmaz mı?
-OLUR
yuh dedim ya bu ne bunun bile pazarlığını yapıyorlar...
Sanayide motor tamiri yapan bi yer olduğunu sanmıyorum, acelen yoksa vede elinden iş geliyorsa netten en uygun fiyata bul parçaları ver siparişini kendin eğlene eğlene tak, zevkli iştir kendi motorunla uğraşmak:cat:...