[Kayseri - MT]

bilmiyorum valla ne oldu. motorları sattınız mı? havalar soğuk ondan mı? yoksa sınavlar mı kastı biraz hı?

kayseri mt uzak demezseniz 30.05.2010 pazar günü kurtuluş bayramı şenlikleri haftası dolayıyla gezimiz var gelmek isteyen arkadaşımız olursa bekleriz..tufanbeyli üzerinden gelinirse tam bir motor yolu adana/kozan

hiç mi çevredeki apartmanların güvenlik kamerası yokmuş? polisin incelemesi gerekmiyor mu?

arkadaşlar bizimkilere ne oluyor yaa dün sabah ta ecz uğur kaza yaptı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:30 ----------

hiç mi çevredeki apartmanların güvenlik kamerası yokmuş? polisin incelemesi gerekmiyor mu?

onu bilmiyorum tuni sormadım

uğur abiye çok geçmiş olsun umarım bişe yoktur.selçuk ta inşallah motoruna kavuşur
hep derler nereye koysam, ya ordan çalmazlarmı diye,bişe olmaz ya kim çalacak derdim.demek eşeği zincire vurmak lazım:)

sa millet hayırlı sabahlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:38 ----------

gece saat 02:00 sıralarında talasta

anca gezsen abii varya kardesımı gezdırıyım dedıgın yok :D bu arada fuarı acıoz 3unde beklıorum sezonu acıoz bızede ıs cıkdı ıste :D tum kayserı mt davetlımdır fuarda penaltıya ayagına bılegıne guvenen gelsın 3 de 3 atana marlboro :D:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 ----------

sa millet hayırlı sabahlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:38 ----------

anca gezsen abii varya kardesımı gezdırıyım dedıgın yok :D bu arada fuarı acıoz 3unde beklıorum sezonu acıoz bızede ıs cıkdı ıste :D tum kayserı mt davetlımdır fuarda penaltıya ayagına bılegıne guvenen gelsın 3 de 3 atana marlboro :D:D

gozumden kacmıs bende gezıosun 2 de talasta sanıorum abı gormemısım ya gecmıs olsn arkadasa motoru calınms:pale:

Seçuk ve Uğur arkadaşlarımıza büyük geçmiş olsun,Allah böyle olayların tekrarını yaşatmasın.Sevgiler saygılar...

günaydın kayseri mt

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:31 ----------

Seçuk ve Uğur arkadaşlarımıza büyük geçmiş olsun,Allah böyle olayların tekrarını yaşatmasın.Sevgiler saygılar...

ooo efendim hoş geldiniz birde kendinizi tanıtırsanız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar