gardaş kanuni bize bulaşmaz sen başka yerlere bak kusura bakma o motoru çok iyi biliyom ben neyse boşver sonra söylerim ayrıca ünlü motor memet e takılan önce allaha sonra bana yanlış yapar tamammmııı katılmak istiyosan bize gruba 25 tl lik benzin alacan adam başıııı haaaaaaa:queen::queen::queen::queen::queen::queen::bounce::bounce::bounce::bounce::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::cherry::cherry::cherry::cherry:
Merhaba Beyler 4 Mayıs Salı saat 20:30 da Besyo Konferans Salonunda, Yard. Doç Dr. Abdusselam KÖSE önderliğinde bütün motorcular toplanıyoruz. Katılmak isteyen bütün motorcuları ve motorcu adaylarını bekliyoruz.
Bilgi için; organizatörlerden Kürşat Tüney'e -----0554 800 57 73----- nolu numaradan ulaşabilirsiniz....
Merhaba Beyler 4 Mayıs Salı saat 20:30 da Besyo Konferans Salonunda, Yard. Doç Dr. Abdusselam KÖSE önderliğinde bütün motorcular toplanıyoruz. Katılmak isteyen bütün motorcuları ve motorcu adaylarını bekliyoruz.
Bilgi için; organizatörlerden Kürşat Tüney'e -----0554 800 57 73----- nolu numaradan ulaşabilirsiniz....
ya millet samsunda 2 tane kanuni racer 200 gördüm görünce hyosung zannettim ne ara çıktı 2010 modeli kayseride var mı yada herhangi bir yer var mı satan 4 milyar olduğu için alnabilirliği olan bir motor.
ya millet samsunda 2 tane kanuni racer 200 gördüm görünce hyosung zannettim ne ara çıktı 2010 modeli kayseride var mı yada herhangi bir yer var mı satan 4 milyar olduğu için alnabilirliği olan bir motor.
Besyo (Beden Eğitimi Spor Yüksek okulu) Konferans salonunundaki dünki konferansa katılamayan kardeşlerim, Erciyes üniversitesi besyo olarak, kayseride motor soporları kulübü kurma çalışmaları ve alt yapı hazırlamada kayseride ikamet eden motor tutkunlarının fikrini almak ve şu ana kadar geldikleri aşamayı anlattı lar, mümkün olacakmı bilemiyorum ama pist yaptırmaya çalışıyorlar, bu pistten herkesin yararlanabilceği bir ortam hazırlamaya çalışıyorlar. lisanslı motor cular hazırlayıp onlara avrupa yolunu açmayı hedefliyorlar. aktiviteler hazırlayıp motor kullanıcılarını bir araya getirmeye çalışıyorlar .. vs.
birde ehliyet temin etmek isterseniz.. 100 TL ye A2 ehliyet almanıza yardımcı oluyorlar .. ihtiyacı olan varsa bende numaraları var verebilirim ..
Kanuni racer 200 e vereceğim sıfır parasına cbr 125 in ikinci el ini alırım cook daha iyi.
1-Titresimden insanın eli uyuşuor fazla yol gitmeye gelmiyor
2-Racer ama racer performansı yok
3-Kanuni Kayseride alınmaz (daha yeni bayi kim olcak belli değil)[
yok kardeş bu bildiğimiz rcer 200 değil devasa bişey hyosng 250 rr kadar var. çocuklada konuştum 2010 model dedi. acayip bişeydi yani.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------
bir de beyler serkan kardeş yazmış 100 liraya ehliyet veriyorlar diye. kayseride ehliyet piyasası ne kadar.?
Merhaba Kardeşlerim;
Besyo daki seminerde yardımcı olacaklarını sölediler.. Özel Göçmen Sürücü Kursu Fatih Göçmen 05064278838.... İstasyon cad. Camlı işmerkezi Kat 7 Kurs telefon numarası 0352 2223377
KAYIT İÇİN İSTENELER
öğrenim belgesi aslı ve fotokopisi
nufus cüzdan fotokopisi
savcılıktadan adli sicil belgesi
yerleşim yeri belgesi
5 adet resim
sağlık raporu
piyasadan ortalama 50 tl daha az ödüyorsunuz ... ihtiyacı olan için iyi fırsat...
sağlık raporunuda ben ibnisina hastanesinden yardımcı olurum geriyede sınavı geçip trafikten evrakını almak kalıyor...![]()
Merhaba Kardeşlerim;
Besyo daki seminerde yardımcı olacaklarını sölediler.. Özel Göçmen Sürücü Kursu Fatih Göçmen 05064278838.... İstasyon cad. Camlı işmerkezi Kat 7 Kurs telefon numarası 0352 2223377
KAYIT İÇİN İSTENELER
öğrenim belgesi aslı ve fotokopisi
nufus cüzdan fotokopisi
savcılıktadan adli sicil belgesi
yerleşim yeri belgesi
5 adet resim
sağlık raporu
piyasadan ortalama 50 tl daha az ödüyorsunuz ... ihtiyacı olan için iyi fırsat...
sağlık raporunuda ben ibnisina hastanesinden yardımcı olurum geriyede sınavı geçip trafikten evrakını almak kalıyor...![]()
hım sen Hyosung u diyorsun o kanuni ama kanuninin ST si yani Hyosung ile kanunin birleşmesi ile olan firma
![]()
o makina harika da hyosung sonrası modellere kanuni kalitesini düşürdü diyorlar ama ben hastayım o makineye sanki 250 cc değilde 600 RR in kankası görünümünde yakında cok fazla değil ama sıfır fıyatı 9.000Tl civarında
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 ----------
Ama su var bi basit sorgu sonucu su çıktı:
http://www.motordelisi.com/forum/du...t250r-alacaklara-duyurulurmutlaka-okuyun.html