[Kayseri - MT]

hakkaten tuncay kirpi fotoğrafını iyi hatırladın.ewet ismail abi formatın zamanımıydı merak ediyoz valla şu yaban kirpisini

mahoni38 videoyu ve fotoları yüklerse görürsün kurbanın butunu nasıl yiyom :)
abi sendeki fotoları face ye attın sa albümün linkini buraya koysana..

Hacı o dilde gençlıkte "bir çılgınlık yapalım" demek lazım.Bi ara tosba buğulama yapalım :)
bu da resim + video
http://rapidshare.com/files/378458170/upload.zip.html

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 ----------

valla kardaş kirpi resimleri format kurbanı ama sana söz yane
iden getirticem
bu arada o kurbayı gerçekten yedinmi yaaaa:queen::mrgreen:

Yedi mi yedi itina ile yedi hem fransız mutfağında bir menüde yeri var (mıs) kurba bacanın. memleketimin kurbasına uyarmı bilmem de dişarda ne yediğine insan coook dikkat etmeli.

Son düzenleme:
verdiğin linkte sadece fotolar var. video yok.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 ----------

HPIM0024.jpg

HPIM0025.jpg

HPIM0026.jpg

HPIM0027.jpg

HPIM0028.jpg

HPIM0029.jpg

HPIM0030.jpg

HPIM0032.jpg

günaydın herkese...

bu arada gezi mükemmel olmuş..
o gün sınav yapan nevzat hoca seni affetmeyeceğim..

murat abi küçüklükte yapılan taş dövüşlerinde senle karşıaşmak istemezdim:)kesin sen kafa yarmışındır:mrgreen:

slm arkadaşlar size 1 duyurum var 5- 6 haziranda ankara beypazarın da yapılacak olan bir festival var bu festival uluslar arası olup deişik şehirledende katılan motor siklet grupları oluyormuş bende düşündümki neden bizde katılmayalım eğer sizde katılmayı düşünüyorsanız lütfen yazın bence çok güzel gezi olurdu eğer tabiki müsait olursanız
ayın 4 de gece yola çıksak inşallah varırız 550 600 km lik bir gezi olurdu

bir aksilik olmazsa arkadaşlar 2 günlük kaçamak güzel olur.biraz da oranın güvecinin tadına bakarız. 5 hazirana daha çok var inşallah bi uzun yol yaparız.

ben o tarihte gelemem malesef. büyük ihtimalle sınavlarım olacak. sınavım bitmiş te olsa bulgaristana gidecem pasaportumun süresi bitiyor onu uzatmaya.
size şimdiden iyi eğlenceler.

ya videolar ne oldu?

video super herkesin yüzünde bir ekşime,tuni büyük bir iştahla karnını doyuruyor. en son ismail abi gelip son budu fırlatıyor koptum orda

Serkan GÖKSU 38 EN 372

Arkadaşlar Herkese Selamlar....
Kanuni WindyS 125 Kullanıcısıyım... Hertürlü Geziye varım...
Ünlü Motor Mehmet takılan iflah olmaz diyorlar doğrumu

gardaş kanuni bize bulaşmaz sen başka yerlere bak kusura bakma o motoru çok iyi biliyom ben neyse boşver sonra söylerim ayrıca ünlü motor memet e takılan önce allaha sonra bana yanlış yapar tamammmııı katılmak istiyosan bize gruba 25 tl lik benzin alacan adam başıııı haaaaaaa:queen::queen::queen::queen::queen::queen::bounce::bounce::bounce::bounce::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::cherry::cherry::cherry::cherry:

serkan hoşgeldin. gezilere her zaman bekleriz...ismail abi kanuni bize bulasmaz derken nasıl oluyor ben anlamadım.motoru almış zaten serkan Allah kaza bela vermesin. bide ünlü motor mehmet mi? o kim?.................................yarın öğleden sonra ünlü motordayım bakalım kimmiş,takılan nooooluyormuş :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar