[Kayseri - MT]

Ciddi anlamda düşünyorsanız site yaptırmayı yardımcı olurum size ? Özellikle motosiklet içerikli olacaksa canı gönülden yardım ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sitenin içeriği ne olacak ferhat xxx free ?

hazırda bu tip siteler mevcut murat ne gerek var :) Hatta duyumlarıma göre bu tip sitelerde tuncay arkadaşımız mod muş :cyclopsan :p :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:43 ----------

Ciddi anlamda düşünyorsanız site yaptırmayı yardımcı olurum size ? Özellikle motosiklet içerikli olacaksa canı gönülden yardım ederim

Düşünce aşamasındayım ahmet saolasın...Biraz daha zamana ihtiyaç var.Bu zaman zarfında eMti'ye sık takılmasamda ara sıra uğrıycaz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:44 ----------

naparsınız gençlik

yusuf naptın motoru bi bmw sevdasına kıydınmı yoksam!

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gözünüz gönlünüz açılsın size kıyak geçeyim ''rihanna''
izlemeniz için ağ bağlanızdaki ayarı değiştirmeiz gerekir yani ip numaranız şu şekilde olacak üst kısım(208.67.222.222 alt kısım (208.67.220.220)Tuni iyi bilir bu işi :)

[YT]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yf0cD5mYTLk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yf0cD5mYTLk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YT]

Son düzenleme:
evet abi ben bu ilanı daha önce de görmüştüm. türk milletinin yaratıcılığı :)

arkadasım yarı ürgüplü yarı kayserili arkadasınızı kabul ederseniz buyurun bende geldım nörürseniz millet

Hoş gelmişin arkadaşım aramıza, biraz daha tanıtırsan kendini tanışmış oluruz heralde galiba sanırsam :rendeer:...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar