[Kayseri - MT]

ben sizi jandarmadan inerken gördüm dedim bu bizim tuni demek arkandaki yozef ti dayanamadın dimi.ben fabrikaya koymasam motoru sizi arayacaktım.neyse bahara artık salı ya kar yağar gibi

yok abi jandarmadan inmedik arka opetin ordan talasa indik jandarmadan anayurta çıktık

kar yağdı hadi mübarek olsun kayseri
dün bende biraz turladım aynen hava bozdu tekrar kaldırdım.hep bu son diyorum hava iyi oluyo dayanamıyom bu sefer hava ciddi:)

Hadi hayırlı uğurlu olsun kayak sezonu açıldımı aceba bilginiz varmı:p...

kayak sezonu 2 hafta önce açıldı. ama ne hikmetse sezon açıldıktan sonra aralık sonunda erciyese yağmur yağdı. ve pist bozuldu. akşamdan beri yağan karla pist iyileşti.
ama hava tahminlerine göre haftaya yine hava ısınacakmış.. anlaşışan küresel ısınma iyi vurdu erciyesi

Maşallah hava tahmin raporu gibisin hocamm :mrgreen:, tşk ederim bilgiler için:rendeer:, şubat gibi tam zamanıdır o zaman anca... Günaydınlar bu arada Kayseri MT hayırlı günler dilerim:rendeer:...

meraba kayseri mt

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:25 ----------

kimse yokmu nerdesiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yoğun bir şekilde inceden inceden sessizce nasıl CC yükseltebilirim onu düşünmmekteyim,bunun planları ile meşgulüm lütfen beni iirahatsız etmeyiniz :mrgreen: Alacağım yoldaşımla uzun yollar beni beklemekte...Silamlar saygılar HÜRMETLER :queen:

Yoğun bir şekilde inceden inceden sessizce nasıl CC yükseltebilirim onu düşünmmekteyim,bunun planları ile meşgulüm lütfen beni iirahatsız etmeyiniz :mrgreen: Alacağım yoldaşımla uzun yollar beni beklemekte...Silamlar saygılar HÜRMETLER :queen:

inşallah.hadi bakalım yakışır abi sana:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ağzınızdan bal damlıyor vallahi :) İnşallah bir gün o'da olur.Eski japonlara bakıyorum TDM 850'ye taktım şu sıralar bakalım baharı bekleyecez..

Son düzenleme:
şu garibe iki duayı çok görmeyin dua edin gardaşlar..kafamda iki tel kaldı o da dökülecek yakında bıktım serefsizim bıktım bu hayattan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar