[Kayseri - MT]

eyvallah abi..bende herkesin yeni yılını kutluyorum.özellikle mehmet abi lütfen içtikten sonra trafiğe çıkma:queen:..tuni sende yapma dicem de zaten motor yok sende istesende cıkaman:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:46 ----------

bu arada foto da güzelmiş haa:cherry:

asıl sen dikkat et la. ayda yılda bir dersten zaman buluyorsun. sapıtma içirek..
hem benim motorum var. sadece sıcak yere koydum.. :)

ulen hava güzel olsada motoru çıkarsam ne güzel olur yılbası gecesi:) bide sınavı verirsem oh ne ala..yarın cerraahi sınavımın üçüncü ayağı var:) dualarınızı beklemekteyim.esirgemeyin şu garipten:)

sizi beğenmeyen ölsün be tuni :p sınavlar faln işte ya nolcak seni göremiym bayadır okulda sen nerelerdesin peki

eyvallah abi..bende herkesin yeni yılını kutluyorum.özellikle mehmet abi lütfen içtikten sonra trafiğe çıkma:queen:..tuni sende yapma dicem de zaten motor yok sende istesende cıkaman:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:46 ----------

bu arada foto da güzelmiş haa:cherry:

bu mehmet hangi mehmet öğrenebilirmiyim acaba

DEMİR AİLESİ OLARAK
TÜM MT Lİ ARKADAŞLARIMIN YENİ YILINI KUTLAR, AİLELERİMİZLE BİRLİKTE SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR DOLU BİR YENİ YIL DİLERİZ
SEVGİLERİMİZLE
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:​

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni yılınızı kutlar sağlık,huzur,başari getirmesini dilerim.durmak yok gaz vermeye devam ölene dek :cat: KAYSERİLİ ceyhun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar 2010 da hayallerimize çabucak kavuşmak dileğiyle.

Tüm Kayseri MT' nin yeni yılı kutlu olsun sağlıklı mutlu ve bol kazançlı kazasız günlerinizin olması dileğiyle:rendeer:...

s.a. kayseri mt üyeleri hepinizin yeni yılını kutlar sağlık ve esenlikler dilerim...nasılsınız eyisinizdir inş. bende bende hem iyi hemde kötüyüm nie mi iyiyim çünkü şafağım az kaldı sölemesi ayıp 239:)kötüyüm çünkü askerde bi yılbaşım gitti:(neyse bitecek inş. gelecek hafta zaten çömezler gelio yicem çerezi s........ çömezi:queen:nese hade size iyi günler ben kaçar:)
ŞAFAK:239

2010 yılında herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar, mutlu ve sağlıklı 365 gün diliyorum.

uzun bi aradan sonra dün motoru çıkarttım yosif te geldi bi tur attık talasta sonra hava bozdu yeniden apartmana koyduk.
valla sürmeyi özlemişim..

Oh ohh ne güzell yaa sanki ben sürmüşüm gibi mutlu oldum he he... Keşke bi iki foto koysaydınız.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar