[Kayseri - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet murat ön kısım bmw'yi andırıyor biraz ama! tam enduro değil.Biraz daha kalıplı olsaymış daha iyi olurmuş,birde tel cant..Mehmet fiyat nerelerde ? ps'i,cc'si, nedir bunun..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:09 ----------

Bir eksiğide murat'ın söylediği gibi cruiser yok. şöyle 400'cc v2 motor virago 535 kasasında bir motor yapsalardı,uygun bir fiyatla iyi bir satış yaparlardı.Lifan 400'cc üretiyor mesela.

Son düzenleme:
selam millet (kimse duymasın ben mehmet)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:34 ----------

cbf e benzeyen ikinci sırada siyah motor varya o mesela ondan biraz bilgi verirmisin abi

o motor 350cc çift silindir su ve şase yağ soğutmalı 25psi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:36 ----------

fiyatıda ortalama 5000tl gibi

ayda repsolu olan varmı:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:33 ----------

güzel değilmi abi fiyatıda iyi bence düşünülebilir.2010 mart da galiba satışları

Hmm düşünülebilir güsel fiyat 5000 lira, satsammı benmkini marta kadar aceba:)...

Günaydın Kayseri MT, bütün arkadaşlarıma hayırlı ve bol kazançlı haftalar...

oha harbiden lan:) niye lan noldu olm milleti kovup duruyorlar:) hepimiz ünlüyüz hepimiz mehmetiz beni de kovun:)

slm kayseri mt görüşmeyeli nasılsınız haftaya bi buluşma ayarlasak yaw ne zamandır görüşemiyoruz

slm barışcan nasılsın;?
nasıl gidiyor öss ye hazırlık?

ayda abla ne oldu bizim çeviri?

ne olsun tuni işte çalışıyoruz bu sene inş olur yaa
sen napıyon nasıl gidiyor staj:)

bütün gün tıpçı kızları kesiyoz. tıpçıların kafesine takılıyoz. öyle geçiyo zaman işte

peeh tıpcı kızlar mı..hiç güleceğim yoktu tuni zuahahaha:queen: baska kesecek kız bulamadın mı olm:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Canım sıkıldı otur,otur!biraz nostalji yapayım dedim;

Kayseri motosiklet camiasını birbirine düşüren o'meşhur foto :p :) (ürgüp gezisi)

Ben :)

Barış bu fotoğraf mükemmel bence :)

Ünlü motor mehmet,mehmet kızmaca yok bu fotoğrafı eklemezsem olmaz :mrgreen:

Barış bu senin için,Güzel çıkmışsın;

Yusuf aynan nerede :)

Bu arkadaşda tıp fakültesinde tıpçı kızları kesen şahıs :queen:

Murat Boyar;Murat sende varmı bu fotolar bilmiyorum;

Aslında çok dehşet fotoğraflar var ama şimdi buraya yüklersem ayıp olur,onlar bir köşede delil olarak duruyor :mrgreen: Bu kadar yeter şimdilik.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar