[Kayseri - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir bidon su veren yokmu sevabını,yakacam bu motoru ben :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 ----------

tamam ferhat abi şu an bi problemyok.abi sende hiç yazmıyon ya uzun zamandır

Bazen öyle oluyo savaş bir esiyoz bir geliyoz,bazen uçuşada geçerim ben :mrgreen: Görüşelim bir ara :rendeer:

Son düzenleme:
s.a. kayseri mt üyeleri nasılsınız:)ben gayet eyiyim çok şükür askerlik süper gidiyooo 20 gün sonra çömezim geliooooo inş.:)bu arada şafak demiş 259:flower:neyse en yakın zamanda görüşmek üzere kayseri bys bys:rendeer:

mehmet abi ne zaman geleyim çevirileri almaya senden. arkdaş başlasın artık. anca yetiştirecek

Merabalar arkadaşlar motorumu almamla birlikte bende üyeliğimi gerçekleştirerek aranıza katılmış bulunuyorum bütün kayserili motorcu arkadaşlarımla tanışmak umuduyla günaydınlar ve hayırlı günler diliyorum...

Merabalar arkadaşlar motorumu almamla birlikte bende üyeliğimi gerçekleştirerek aranıza katılmış bulunuyorum bütün kayserili motorcu arkadaşlarımla tanışmak umuduyla günaydınlar ve hayırlı günler diliyorum...

günaydın kardeşim hayırlı olsun motorun aramıza hoşgeldin.

son kar yağışından sonra motoru artık fabrikaya kapattım.çok özlersem fabrika geniş içinde turlarım artık.

önümüzdeki sezona artık birlikte gezeriz. neredesin ne iş yapıyorsun?

hoş geldin aramıza 106gt biraz kendini tanıtırmısın.murat abininde dediği gibi yazın gezilerde buluşuruz.motorun hayırlı olsun kazasız sürüşler dileğiyle

Hoşbulduk tşk ederim...

İsmim Yasin 23 yaşındayım Kayseri aydınlıkevlerde oturuyorum motorumu bu sezon sonu aldım Lifan 250 bordo renkte aslında SS hastasıyım ama malum paramız yetmediği için bununla yetiniyorum şimdilik, inş ilerde 600RR düşünüyorum, şu anda işim sebebi ile Niğdede bulunmaktayım yüksek gerilim üzerine çalışıyorum elektrikçiyim ama ailem filan kayseride sürekli gelirim yani kopmuş değilim gezileri ve buluşmaları sabırsızlıkla bekliyeceğim tanıştığıma memnun oldum tekrardan en kısa sürede görüşmek ümidiyle sağlıcakla kalın... :rendeer:

Günaydın Kayseri MT... Bugün arka balatama birazcık modifiye yaptım :) Arka frenimin tutuşu bir nebzede olsa arttı ama sezon başladığında daha kaliteli bir balata çaktırıcam üzerindeki çin malı malum... Sevgilerle...

[/COLOR]
14122009150.jpg

14122009146.jpg

14122009147.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam 106GT!..Roadstar güzel motosiklet değerini bil :rendeer: 2005 model vardı bendede..

Ewt hakikaten güzel bir motosiklet ama her zaman Süper Sport istemişimdir neyse neye niyet neye kısmet :)... Sizinkide çok güselmiş gerçekten foto içinde teşk ayrıca...

Arka lastiği yakma denemeleriniz olmuş galiba :mrgreen:... Bende ilk aldığımın akşamı denedim ama fazla zorlamadım kıyamadım malum nede olsa 250cc fazla bi şey beklememek lazım...

He bu arada unutmadan sanki bu motoru daha önceden Kalenin meydan kapısı taraflarında eski yıllarda (2006-2007 gibi) çok gördüm gibi yanılmıyorsam :)...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar