[Kayseri - MT]

selam arkadaslar.mehmet sen nereye gittin ki. benim haberim yok.tuni numaram sonu 91 31 biten. haftasonu bekledim ararsınız diye ama ses çıkmadı bu hafta dinlenelim dedik heralde. ferhat hemen avatar yapmışsın giderken nası yakalamışım ama dimi güzel olmuş.

selam arkadaslar.mehmet sen nereye gittin ki. benim haberim yok.tuni numaram sonu 91 31 biten. haftasonu bekledim ararsınız diye ama ses çıkmadı bu hafta dinlenelim dedik heralde. ferhat hemen avatar yapmışsın giderken nası yakalamışım ama dimi güzel olmuş.

abi yozgat tokat zile turhal amasya samsun ve havza yı gezip geldim fotoları yakında geliyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öğlen şerifleriniz hayırlı olsun efem :)

niye hiç hareket, ses seda yok yaa.. herkez toplanıp tatilemi gitti ne :silent: yoksa motosikletleri bırakma kararımı alındı :) neyse ne zaman toplanıyoruz.., osmanlı evi yapıyoruz bakalım ??

Son düzenleme:
arkadaşlar ayın 4 de yani cumartesi günü akşam saat 20:00 de bizim burada buluşup osmanlıya oradanda murat ın tatlısını yemeye yeni mct aldıda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:47 AM ----------

günaydın sayın kayseri mt

arkadaşlar ayın 4 de yani cumartesi günü akşam saat 20:00 de bizim burada buluşup osmanlıya oradanda murat ın tatlısını yemeye yeni mct aldıda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:47 AM ----------

günaydın sayın kayseri mt

hayırlı olsun murat abi bakalım mehmet abi eğer o tarihte kayseride olursam orada olacam..

herkese selamlar :D bende 4unde ehlıyet sınawına gırıom kazanırız ıns. ondan sonrada nasıpse motorumuzu alacaz

herkese selamlar :D bende 4unde ehlıyet sınawına gırıom kazanırız ıns. ondan sonrada nasıpse motorumuzu alacaz

aleyküm selam da kendini bi tanıtsaydın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 PM ----------

bu ne yaa herkes il dışındamı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu ne yaa herkes il dışındamı

İl dışı derken başkan :) (Mehmet benim ybr'ye bir çadır,branda ayarla elinizde kalmamış galiba!!!)

Sıcaklıklar kendini gösterdi,ortalık kavrulmakla birlikte yanıyor :mrgreen: Ne yapsak ne etsek bilmem :p İyi Akşamlar KAYSERİ' EMTİ'YE :rendeer:

Son düzenleme:
günaydın...
ne yapacaksınız hafta sonu cumartesi mi pazr mı gideceksiniz osmanlıya çay içmeye?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar