[Kayseri - MT]

arkadaşlar bu güzel gezi için öncelikle her kese teşekkür ederim

hafta içi bir gün belirleyip selçuk gilin bağ evinde bir çiğ köfte partisine ne dersiniz

Son düzenleme:
hafta ici hava kotu olcak, yagmurlu. Motorla gidilmez, persebe sabah son sinavim var ondan sonra her daim musaitim. Ben pek aci yiyemem, maksat muhabbet olsun...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yani bizde muhabbet amaçlı ferhat abi arabayla gelir bende arabayla gelirim

mehmet çok isterdim ama barajda bir ton iş beni bekliyor..bu seferlik beni affedin :cat: şimdiden size iyi eğlenceler :rendeer:

oooh maşallah biz tekmil verelim siz motora binin.arkadaşlar hepiinize selamlar.sizleri görmek beni çok mutlu ediyor.güzel geziler yapmışınız.cey cey in dediği gibi ss cruiser scooter ayrımı yok isteyen herkes geliyor. bu birlikteliğin devamı dileğimle bursa mudanya il jandarma komutanlığından sizlere kucak dolusu selamlar. şafak44

o0o murat abi seni buralarda görüymüydük.özledik valla seni. az kalmış ya. 44 gün çabucuk geçerk. mayıs 23 te görüşürüz...
evet gezi güzeldi ama sen geldiğin zaman daha iyilerini de yapacaz.
bizden de dana salamlar..

oooh maşallah biz tekmil verelim siz motora binin.arkadaşlar hepiinize selamlar.sizleri görmek beni çok mutlu ediyor.güzel geziler yapmışınız.cey cey in dediği gibi ss cruiser scooter ayrımı yok isteyen herkes geliyor. bu birlikteliğin devamı dileğimle bursa mudanya il jandarma komutanlığından sizlere kucak dolusu selamlar. şafak44

murat hoşgeldin mt'ye :rendeer: hadi azaltmışsın günleri,yemiş bitirmişsin askerliği :) bir'an önce aramıza katılman dileğiyle :cat:

bitmiş sayılır be abi 44 dediğin neki

slm beyler

maşallah bir dahaki gezi nereye mehmet ünlü motor sana benden bir ıpılıp

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler :) :rendeer:

evet yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz..
birde kendiniiz tanıtsanız iyi olmaz mı?:cat:

arkadaşlar uzun zamandan sonra dün akşam talas şahin tepesinde ufak bir kaza geçirdik bu arada murat abi motorunda bişey yok

çok geçmiş olsun. umarım sende bişey yoktur?
hayırdır nasıl oldu kaza?

motorda sanırım bi şey yok daha bakmadım canım sıkıldı motor 250 mct murat abinin motoru sanırım sadece her yeri çamur başka bi şey yok

mehmet geçmiş olsun :rendeer: sizde birşey yoksa gerisi önemli değil...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar