s.@ hayırlı günler artık aranızda bende varım ferotr nin sayesinde![]()
nasıl yok ya? sana mı sattı? kaç paraya sattı. o ne yapacak şimdi?
slm bende geldim artık bende mt ciyim herkese kazasız günler diliyorum
ben bir bilsem tuncaysatmayı hiç düşünmediğim bir zamanda satıldı inşallah yakın bir zamanda yeni motosikletim'le aranıza katılırım..yamaha r6düşünüyorum ama :mrgreen:
bakalım kısmet..bu arada mehmet'e teşekkür ediyorum..kendisi sattı ybr'yi.. çok iyi bir insana satıldı öğretmen kendisi..buradan ünal hocama tekrar hayırlı olsun diyorum :rendeer: kazasız belasız biner inşallah :cat:
rica ederim ferhat abi bu bizim işimiz alan satan hayrını görsün
bu arada ferhat abi motosikletine bir adet gdr kask yazmışın istediğin zaman benim makina senindir abi
ne oldu kayseri'mt'ye yahuuçoğalmışız :cat: valla çok sevindim arkadaşlar..umarım yaza şöyle bi 30,40 kişi felan oluruz..yeni gelen arkadaşlara'da hoşgeldiniz diyorum :rendeer: işte kayseri budur..kayseride motorcu yok diyenler utansın..:wiinkk:..sevgiler..
bende ferhat abime chopper veririm bende motor çok chopper racind atv cup scooter fark yapmaz yani
ne oldu kayseri'mt'ye yahuuçoğalmışız :cat: valla çok sevindim arkadaşlar..umarım yaza şöyle bi 30,40 kişi felan oluruz..yeni gelen arkadaşlara'da hoşgeldiniz diyorum :rendeer: işte kayseri budur..kayseride motorcu yok diyenler utansın..:wiinkk:..sevgiler..