[Kayseri - MT]

wol

Onu ben yapmadım ya mazakaland da var ama cesaret edemedim işin gerçeği :D

Snowboard yapıyorum wakeboard da yaparım zaar:)
Dibimizde ama hiç wakeboard yapmak için gitmedim denemek lazım.

Snowboard yapıyorum wakeboard da yaparım zaar:)
Dibimizde ama hiç wakeboard yapmak için gitmedim denemek lazım.
Bende snowboard yapıyorum ama 2sinin cok farklı seyler olduklarını belirtmek isterim :p
ben snowbord da yapmadım :D Tequ nereye gelecez anlamadım ben gelelimde :D
Abi sehrinizde devasa bir tesisiniz var Anadolu Harikalar Diyarı adında :) Buz pateni pistinin yanında da wakeboard tesisi var.Hic gormedin mi gercekten :p

ben snowbord da yapmadım :D Tequ nereye gelecez anlamadım ben gelelimde :D
Snowboard çok zevkli. İlk başladığında düşmesi ayrı bi dert kalkması ayrı bi dertti şimdi alıştık:) Ben de başlayalı 2 sezon oldu ama iyi geliştirdim haa:)
Bende snowboard yapıyorum ama 2sinin cok farklı seyler olduklarını belirtmek isterim :p
Sanırım ikisinin tek ortak yanı iki ayağının bir pabuçta olması:D
Aynen Pulsar benim teşekkür ettim, Ezopun yanına arkadaşım Erciyes Böreği açtı ordayım sık sık görürseniz ugrayın hocam.
Aaa gördüm orayı. Halam kınaşta oturuyor oraya sık sık geliyorum. Valla aklımda olsun girip çıkarken motoru görürsem uğrarım:thumleft:

Bende dusunuyorum ama yetkili servis olmamasi tedirgin ediyor biraz.. bakimlari nasil yaptiracaksin?

Motoru tecrubesiz halimle Adana'dan getirdim. Bakimlara da yine civar sehirlere goturmeyi planliyorum. Kayseri'de buyuk problem hakikaten. Boyle buyuk bi sehirde bi tek Honda var.

Bende Adana'dan bakmıştım. Çevre illerde varmıymış servis? Bir de motor nasıl, memnunmusun ? Hızlanması son sürati falan yorumlarsan sevinirim

Cevre il dedigim Adana falan iste. Genelde 300 km civari. Kirikkale en yakin olani olabilir. Motordan memnunum fakat ilk motorum oldugu icin performansi ile ilgili kiyaslamali bilgi verebilecegim bi tecrubem yok. Son hizini da denemis degilim.

(29-06-15)Pazartesi günü Stadyumda yunusların eğitimi varmış en azından izleyip bi kaç parça fikir sahibi olmak güzeldir diye düşünüyorum, iyi pazarlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar