Aktif mi Kayseri MT bir kaç grup görüyorum gezen
Onu ben yapmadım ya mazakaland da var ama cesaret edemedim işin gerçeği![]()
Snowboard yapıyorum wakeboard da yaparım zaar
Dibimizde ama hiç wakeboard yapmak için gitmedim denemek lazım.
@mustang senin motor siyah pulsar demi? Geçenlerde ezop kafenin önünde gördüm. İlk defa canlı gördüm çok iyi duruyor maşallah![]()
Bende snowboard yapıyorum ama 2sinin cok farklı seyler olduklarını belirtmek isterimSnowboard yapıyorum wakeboard da yaparım zaar
Dibimizde ama hiç wakeboard yapmak için gitmedim denemek lazım.
Abi sehrinizde devasa bir tesisiniz var Anadolu Harikalar Diyarı adındaben snowbord da yapmadımTequ nereye gelecez anlamadım ben gelelimde
![]()
Snowboard çok zevkli. İlk başladığında düşmesi ayrı bi dert kalkması ayrı bi dertti şimdi alıştıkben snowbord da yapmadımTequ nereye gelecez anlamadım ben gelelimde
![]()
Sanırım ikisinin tek ortak yanı iki ayağının bir pabuçta olmasıBende snowboard yapıyorum ama 2sinin cok farklı seyler olduklarını belirtmek isterim![]()
Aaa gördüm orayı. Halam kınaşta oturuyor oraya sık sık geliyorum. Valla aklımda olsun girip çıkarken motoru görürsem uğrarım:thumleft:Aynen Pulsar benim teşekkür ettim, Ezopun yanına arkadaşım Erciyes Böreği açtı ordayım sık sık görürseniz ugrayın hocam.
nihayet aldim bi mt125. gece sakin surus yapmak istetenlerle dolasabiliriz
(29-06-15)Pazartesi günü Stadyumda yunusların eğitimi varmış en azından izleyip bi kaç parça fikir sahibi olmak güzeldir diye düşünüyorum, iyi pazarlar...