allah bilir sen şu apaçi cg cilerdensin bu kadar zoruna gittiğine göre..
50 tl motora masraf et uyduruk bişeyler yap 3250 tl iste.hapmı kullanıyon sen. ?? gözünde en iyisi buymuş
allah bilir sen şu apaçi cg cilerdensin bu kadar zoruna gittiğine göre..
Bre cahil işten anlasan yaptım dediğin o uyduruk masrafların hiçbirini yapmazsın ? neyle boyadın spreylemi ? ? boya yaptırmış efendi .salla salla masraf yaptım demk için salla.At yalanı seveyim inananı.motoru satmak gibi derdin yok nabızmı yokluyon..al bak ben sana nabızdan veriyorum şerbeti motor sever olarak.Birde yok elim yatkın yok şöle böye diye mavra yapıyor.bikere söyleyince anlamıyon dimi? motoru satmak gibi bi beklentim yok dedim sana..
şu baştan beri yazdıklarına bi baksana dedikoducu karılar gibi konuşuyon bıdı bıdı aynı lafları tekrar edip duruyon..
seninde motordan anladığın çok belli doğru bildin 50 tl masraf ettim. mct 250 nin arka lastik, iç lastik, jant, göbek, teker sığmadığı için yeni mafsal, dösemecide yaptırılan sele, nikelajlı egzoz, kt nin arka çamurluğu, park ve fren lambası, sinyaller, motorun boyası, vites ve arka fireni daha ileri taşımak için yapılan sistem, aynalar, elcikler, yuvarlak far, km sayacı, app plaka, yeni pedallar hepsi 50 tl tuttu..
senin aklını seeveyim..
Senin vaktin bolmuş ya benimki seninkinden daha bol.la bi çektir git yav allah aşkına gece gece çattık deliye iyimi..
sabaha kadar nöbetçiyim, seninlemi uğraşayım sabaha kadar?
Girelim özele.ordan devam..sana özelden mesaj yazdım..
Askaynaktan sasma derim ben. Eczacibasi guvencesiyle, biraz reklam gibi oldu ama
http://www.askaynak.com.tr/urunler/...elektrod-kaynak-makineleri/inverter-161-ultra
bu gönderdiğin adrese girip bu linkteki makinayı aldım. tavsiye veren herkeze teşekkür ederimhttp://www.tophanmakina.com/Welder-TM-1300-Invertor-Kaynak-Makinasi,PR-1858.html
Bu makinayı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Sadece 4 kilo ağırlığında. Ufak defek işler için ideal.
130 Amper. Bende bunun 160 amper olanı var daha 80 amperin üzerine çıkmadım. Motosiklette kullanacaksan en fazla 50-60 ampere ihtiyacın olacak. Diğer hobi amaçlı ihtiyaçlarında 90 amperin üzerinde ihtiyacın olmaz. Eğer ki oluyorsa kaynak makinasına değil kaynak ustasına ihtiyacın var demektir. Şimdiden hayırlı olsun.
bu gönderdiğin adrese girip bu linkteki makinayı aldım. tavsiye veren herkeze teşekkür ederim