Kayış alacağım fiyat sorunu

Arkadaşlar sym jet 14 200i motoruma kayış alacağım. İnternette orjinal kayışını 3800 tl ye buldum ama birde mitsuboshi kayış var oda 1750 tl
Sizce hangisini almalıyım? Mitsuboshi kaliteli mi ve orjinal kayışı kadar dayanıklı mıdır?

Motosikleti
DUKE 250
mitsubishi'yi yanlış yazıyorsun sandım da, markası cidden mitsuboshi'ymiş :)

SYM poşetinde satılanı alın. Diğerleri ya sahte ya kalitesiz. 100 bin km'den fazladır SYM motorlu scooter kullanıyorum, iki defa başka kayışa girdim ve pişman oldum.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
2 katından fazla fiyat farkı var sizce de bir hinlik yok mu ? Orjinal alın geçin. Daha az para vereyim derseniz sonraları kayışın yanında daha çok masraf çıkaracaktır kesin.

Motosikleti
Ns200 15"
Mitsuboshi, Bando ve Continental gibi markaların orijinal kayışlarını kullanmanızda sakınca yoktur. Orijinal kayışlarıda elbet bir üreticisi oluyor, aradaki fiyat farkına değecek kadar bir kalite söz konusu değil.

Yerli Bando (yeşil olan) tavsiye etmem kalitesi düşük ve kısa ömürlüdür.

SYM poşetinde satılanı alın. Diğerleri ya sahte ya kalitesiz. 100 bin km'den fazladır SYM motorlu scooter kullanıyorum, iki defa başka kayışa girdim ve pişman oldum.
Bende o yüzden sormak istedim aslında ama mitsiboshi yi bir çok marka kullanıyor aslında kafam karıştı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mitsuboshi, Bando ve Continental gibi markaların orijinal kayışlarını kullanmanızda sakınca yoktur. Orijinal kayışlarıda elbet bir üreticisi oluyor, aradaki fiyat farkına değecek kadar bir kalite söz konusu değil.

Yerli Bando (yeşil olan) tavsiye etmem kalitesi düşük ve kısa ömürlüdür.
Mitsuboshiyi aslında daha önceden başka motorda kullandım. 3-4 bin km kadar sonra sattım. Bir sorun çıkarmamıştı.

Mitsuboshi iyi bir kayış markasıdır, ölçüler birebir aynı ise kullanabilirsiniz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar