Kayıp Motorcular

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bi MT Yönetim vardı...şimdi kimbilir neredeler...

Eski modlardan bir Shadow_vt Recep Abimiz vardı...

Nedir bu yönetim takıntın anlamadım?..... :silent::silent::silent::silent::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Yaranmı var len... :bounce::bounce:
Mod olamadın ona mı yanarsın?.... :queen::queen::queen:

Böyle giderse olamayacan hiç.................... :queen::queen::queen::queen:
Sitede kalırsan dua et.... :queen::queen::queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Nedir bu yönetim takıntın anlamadım?..... :silent::silent::silent::silent::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Mod olamadın ona mı yanarsın?.... :queen::queen::queen:

kasıntı tutu da ondan atılmadan 3 4 ay gecti ya ondan söyle 1 hafta 15 gün atılsa süt dökmüş kediye döner..:p:p

Mod olamadın ona mı yanarsın?....

ne takıntısı aga...eskisi gibi foruma takılmıyorlar ona taş atıyorum işte...sende ne kaskafalısın be hacım...muhalefetden mod olmaz...arızayı kim yönetici yapmış..arıza geldim arıza giderim...:p

kasıntı tutu da ondan atılmadan 3 4 ay gecti ya ondan söyle 1 hafta 15 gün atılsa süt dökmüş kediye döner..:p:p

abi sana lafları koyamıyorum ya artık enerjim içimde patlıyor...:queen: beni en iyi sen kaşırdın...:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ne takıntısı aga...eskisi gibi foruma takılmıyorlar ona taş atıyorum işte...sende ne kaskafalısın be hacım...muhalefetden mod olmaz...arızayı kim yönetici yapmış..arıza geldim arıza giderim...:p

abi sana lafları koyamıyorum ya artık enerjim içimde patlıyor...:queen: beni en iyi sen kaşırdın...:mrgreen:

hiç sıkılma istedigin gibi lafı yerleştirebilirsin ama unutma aynı hızla cevap veririm... hiç esirgemem...:queen:

Vay be gerçekten uzun zaman olmuş siteye girmeyeli...
Motor binmeye devam ediyorum bi sıkıntı yok şükür..:cat:
Mete_han bey duyumlarıma göre siz hatırlamışsınız beni teşekkür ederim..:)
Dostlarla fuarlarda görüştüğümüz için siteye girip bişiler yazma ihtiyacı duymadım..
Ama MT herzaman benim yüreğimde ayrı bir yeri vardır...:rendeer:

hiç sıkılma istedigin gibi lafı yerleştirebilirsin ama unutma aynı hızla cevap veririm... hiç esirgemem...:queen:

Bu arkadaşı nasıl ezdinde böyle kaşıntı tutmuş bunu anlamadım...:silent:
Koca koca adamlarsınız SS motor kullanıcılarısınız yapmayın böyle seyler varsa aranızda sıkıntı bi riva yapalım virajda kozlarınızı paylasında site icinde sizi yadırgamasınlar.. Çok ayıp valla....:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu arkadaşı nasıl ezdinde böyle kaşıntı tutmuş bunu anlamadım...:silent:
Koca koca adamlarsınız SS motor kullanıcılarısınız yapmayın böyle seyler varsa aranızda sıkıntı bi riva yapalım virajda kozlarınızı paylasında site icinde sizi yadırgamasınlar.. Çok ayıp valla....:mrgreen:

la dodik bu adam ss nere cbf 150 kulanıcısı ve kontra diye birşey yok diyen biri
kimden ne anlatıyorsun bu riva virajlarında döncem derken ben 15 kere riva yaparım :queen::queen::queen:

Deme pot kırdık desene.... Ne bilem abi sana boyle giydirdigine gore dedim bir yerde delik deşik ettin onun acısına konusuyor sandım....
Bu arada abi adam haklı kontra diye birsey yok kontra yapa bilmek icin 50km den yukarı cıkmak lazım :p Allah işallah sanada SS nasip eder metehan... (ama 150 cc gibi kullanma ilk virajda sağ virajda sol bariyellerden toplamayak seni )

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Deme pot kırdık desene.... Ne bilem abi sana boyle giydirdigine gore dedim bir yerde delik deşik ettin onun acısına konusuyor sandım....
Bu arada abi adam haklı kontra diye birsey yok kontra yapa bilmek icin 50km den yukarı cıkmak lazım :p Allah işallah sanada SS nasip eder metehan... (ama 150 cc gibi kullanma ilk virajda sağ virajda sol bariyellerden toplamayak seni )

la oglum oyle deme 125 km hız uyapıyor bayır aşagı mete oda onun agırlıgı ile :queen:

ohaaa 125 km yi ve o cüsseyi hangi disklerle durduruyor...:p Bu arada okadar hıza cıkıyorda virajları nasıl donuyor onu merak ettim gercekten kontra teknigini bilmiyormu yoksa arkadasa karalama kanpanyasımı yapıyorsun halis beycim :queen:

Eskilerden hatırladıgım bi "xxxxx"(5x:p) vardı. 2-3 yıldır pek görünmüyor. En son cbf 500 alıp aldıgı gün yatırmıştı. Ondan sonra motosikletle ve motosiklet.net'le olan ilişkiyi bitirdi sanırım ...

ohaaa 125 km yi ve o cüsseyi hangi disklerle durduruyor...:p Bu arada okadar hıza cıkıyorda virajları nasıl donuyor onu merak ettim gercekten kontra teknigini bilmiyormu yoksa arkadasa karalama kanpanyasımı yapıyorsun halis beycim :queen:

merhaba arkadaşım.. siz kadıköyde 23 tane lahmacun yiyen arkadaşmısınızdı.. evet evet öylesinizdi :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

valla camur at izi kalsın diyecegim biri şimdi bulcak metenin zamanında yazdıklarını olmayacak :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:38 ----------

merhaba arkadaşım.. siz kadıköyde 23 tane lahmacun yiyen arkadaşmısınızdı.. evet evet öylesinizdi :cherry:

haketren bu o gün o kadar lahmacun yemişmiydi...:p:p

valla camur at izi kalsın diyecegim biri şimdi bulcak metenin zamanında yazdıklarını olmayacak :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:38 ----------

haketren bu o gün o kadar lahmacun yemişmiydi...:p:p

abi.. durdurmasak dükkanı yiyecekti :D

abi.. durdurmasak dükkanı yiyecekti :D

Ohaaa lokmalarımımı saydınız... ::eek:hmy:: Azıcık kibar olun efendim... Ben sizin yediklerinizi sayıyormuyum hic....:king: İyki koca göbegim var köpeginiz kaybolsa salih yedi diyeceksiniz...:pr: Bir daha cıkmam efemdim sizinle yemge olur biter...:pale:

Ohaaa lokmalarımımı saydınız... ::eek:hmy:: Azıcık kibar olun efendim... Ben sizin yediklerinizi sayıyormuyum hic....:king: İyki koca göbegim var köpeginiz kaybolsa salih yedi diyeceksiniz...:pr: Bir daha cıkmam efemdim sizinle yemge olur biter...:pale:

hacı.. onubunu bırak.. etleri düşün.. öbek öbek... ızgarası kuyudan çıkanı.. yaglı pidelerii.. künefesi.. mmmmmhh.. misss. lokum.. varmısın :D :D :D

Olmammı beyaaaa.... Ne zman nerde saat kaçta... Aslında söyle bi kuzu alsak tam sile veya riva tarafına gitsek guzel bir hafta sonu gecirsek...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar