Cok gecmis olsun arkadasim. Gecen hafta sonu benim de 600 rr calindi moda da evimin bahcesinden. Direksiyon kilidi denen seyin, afedersin bir boka yaramadigini anladim. Kasko yaptiracak vaskit bile bulamadim nerdeyse. Pazartesi aldim motoru ve cuma gecesi calindi. hayrini gormesinler insallah.
baska bi sitede de bu motorumun calinmasi olayi ile ilgili bir topic actim, ve ordan biri soyle bir cevap yazdi.
---------------------------------------------
Bu motor çalma konusu gittikçe kasko sohbetine dönmüş ama benim yakınıza önerim en kısa zamanda motorunun çalıntı ilanını fotoğrafla beraber asabildiği bütün motor tamircilerine asmasıdır.
Belli başlı yerler var ki buralara astıktan en fazla 5 saat sonra aranıp, motorunuza ödül adı altında fidye isteniyor. Bu durumda fidyeyi veriniz (ortalama fiyat 1500 YTL ) ve motorunuza ulaşınız. 1500 ytl ye yeni motor almış gibi hissedin ve neşeyle sürünüz.
--------------------------------------------
http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7845
ben bunu bu hafta sonu deneyecegim. Yani yarin felan bir ilan hazirlayacagim. A4 ebatlarinda birsey yapip renkli fotokopi ile cogaltmayi dusunuyorum. umarim bir sonuc alirim da sana da bu yolu tavsiye ederim.
arayan herifler gizli numaradan ariyolarmis. keske turkcell'de felan bi tanidik olsa da bu gizli numarayi sonradan ogrenebilsek.
Sizi sonra tekrar haberdar ederim. insallah seniki de benimki de bulunur. saygilar...