Kayip Cbr 600 Rr - ödüllü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese selamlar,
Neredeyse 1 hafta oldu, fakat halen herhangi bir gelisme yok. Bir kac kisinin tavsiyesini degerlendirerek bir ilan bastirdim ve bunu yarindan itibaren tanidik tanimadik butun motorculara, servislere dagitacagim. Umarim hayirli bir haber alirim. Hepinizin ilgisine ve gecmis olsun dileklerine cok tesekkur ederim.

ilanin resmini buraya koyuyorum, sizden ricam bunu gonderebilecegim mail gruplari veya benzeri adresler varsa bildirmenizdir. Yani motorcu ve servisler disinda baska nerelere birakmaliyim bu ilani sizce?

Saygilar sunarim.
Kazasiz, dertsiz, tasasiz yolculuklar dilerim.

Ayrica olayla ilgili daha fazla detay icin su adrese de bakabilirsiniz:
http://600rr.azbuz.com

2814.jpg

ya sen motoru satılıga mı çıkarmıştın sitenin birisine ilan vermişsin ....

http://motosikletim.milliyet.com.tr/detail.aspx?sid=702197

bu arada motorunu bulman için sana bir fikir veriyim bak çevrendeki işyerlerinde(banka market kuyumcular vs......) güvenlik kamerası olan yerler vardır herhalde bunlar 24 kayıt yaparlar sende rica et o saatteki görüntüleri incelettir motorunun tam olarak nerde oldugunu bulamazsanda en azından hangi semte dogru gittigini bulursun. ordaki güvenlik kamera kayıtlarınıda inceleyerek motorunun yaklaşık hangi semtte oldugunu bulursun. ener iş yerleri kamera kayıtlarının incelenmesine izin vermezse polisle beraber git sonuçta sen çalındı ilanını vermişsin. evet biraz yorucu iş ama işe yarar.burda hiçkimsenin olmadıgı bir yerde adamın biri ölü bulundu . tabi emliyet araştırdı ama birşey çıkmadı en sonunda tesadüf karşıdaki iş yerinin güvenlik kamerası varmış ordan inceledilerki adamı vuran ogluymuş. ogul babasını vurmuş yani....... bence sende biraz ugraşırsan sonuç alabilirsin. inşallah bulursun şimdiden kolay gelsin....

Selamlar arkadaslar,

crato' Alıntı:
plakasını da yazmanızı tavsiye ederim.
Plaka resmin uzerinde yaziyor aslinda, 34 UR 919

ELINT' Alıntı:
ya sen motoru satılıga mı çıkarmıştın sitenin birisine ilan vermişsin ....
Bu ilani hazirlatirken elimde benim motorun resmi yoktu, bu resmide siyah on cam oldugu ve ayni renk oldugu icin kullandim. Sonucta motorlar ayni diye sorun ıolmayacagini dusunmustum. benim motorun gercek fotograflarini gormek icin buraya bakabilirsiniz.

Bu arada onerin icin tesekkur ederim ELINT, sagda soldaki dukkanlara vesaire soracagim, bakacagim kamerasi olan var mi diye.

Hayirli surusler dilerim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun, umarım bulunur.

2004_Black_CBR_600_RR' Alıntı:
Selamlar arkadaslar,

Plaka resmin uzerinde yaziyor aslinda, 34 UR 919

Bu ilani hazirlatirken elimde benim motorun resmi yoktu, bu resmide siyah on cam oldugu ve ayni renk oldugu icin kullandim. Sonucta motorlar ayni diye sorun ıolmayacagini dusunmustum. benim motorun gercek fotograflarini gormek icin buraya bakabilirsiniz.

Bu arada onerin icin tesekkur ederim ELINT, sagda soldaki dukkanlara vesaire soracagim, bakacagim kamerasi olan var mi diye.

Hayirli surusler dilerim...
sagol... inşallah motorunu bulursun...

valla telı kaydettım ıstanbulda goursem senı ararım ben avrupudayım ınsallah bulunur

gecmiş olsun ark calan adamlarda iyi cesaret varmış ya nası adam bahceden motoru calıyo anlasılacak gibi degil

dostum geçmiş olsun, keşke sadece direksiyon kilidiyle bırakmasaydın motorunu. disk ve zincir de atsaydın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar