kaydırmalı debriyaj

Super Moderator
50 ile giderken de geçerlimidir bu kural ????

Arkadaşlar ,

İyi niyetle verdiğiniz tavsiyelerin özellikle acemi kardeşlerimiz için tehlike yaratmaması için daha açıklayıcı olmalıyız. Aksi halde istemeden bir motorcuya yanlış bilgi vermiş olabiliriz.

Sevgilerimle

Yanlis olan nedir ? Siz 50km hiz ile 5'inci altinci vitestemi seyir ediyorsunuz. Googledan copy paste edip isnanlara bilgi aktarmak mi dogru olan yoksa gunluk yasadigi problemi anlatarak mi bilgi vermek? Ornek slipper clutch? Mumkunse bilgi paylasin gereksiz yazmaktan ise

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ulem Fatih bir kaç gündür yegenin falan mi giriyor foruma diye yazmaya geldim ama anlasildi is.:)
Bundan sonra senin adin Mustafa Kuvvet Mira olsun.
Begenmezsen Ebu Kuvvet bin Mira'da olur.:p

Moderatör
başka rumuz bulamadın mı güzel kardeşim :pr:

Yalova'lı genç bir arkadaşımız, tanıştık forumu anlattım, sonra geldi üye oldu. Rumuz ne yapayım dedi seninkini söyledim. Yoktun ortalıkta n'apiim.
Yok la yok, rumuz ile alakam yok kendi seçmiş :)

bende sonradan gördüm kardeşim isim değiştirilmiyo galiba yada değiştirliyomu biliyormusun
sen nereden buldun KUVVETMİRA kelimsini

yanlış anlamada ilk kuvvetmira nın benim gözümde yeri ayrıdır herhangi bir konuda ismini yorumunu görünce direk dalarım konuya bir çok kişi için öyledir belki ,sende değerli bir arkadaşımızsındır ama karışıyor kusura bakma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar