Kaybettiklerimiz için Siyah kurdele

Arkadaşlar sezonun kapıdan görünmesiyle malesef BİR gün içinde bir kaç iki teker sevdalısını kaybettik. Trafikte ne denli tehlikeler içinde olduğumuzu unutmamak ve unutturmamak için, bu sayfaya bir siyah kurdele takalım. Kaybettiklerimiz aklımızdan bir an bile çıkmasın ki, başkalarını kaybetmemek için daha dikkatli olalım.

66703442.jpg
66703442.jpg
66703442.jpg

Son düzenleme:
dediğim gibi serkan fuarda katılımcılara siyah kurdele dağıtmak ardından insanların bilinçlenmesi içib panel gibi bişey düzenlenmesi gerekiyor

Ben, merhum Onur Sual kardeşimizin ailesini ziyarete gittiğimiz gün motoruma taktığım iki siyah kurdaleyi hiç çıkarmadım. Sinyallerin köküne bağladım öylece duruyo ve her dikkatimi çektiğinde merhum Onur Sual kardeşimiz başta olmak üzere diğer yitirdiğimiz arkadaşlarımız aklıma geliyo. Bence bunu bi web sayfasından ziyade direkt motorlarmız üzerinde uygularsak daha anlamlı olur kanaatındeyım.

bizimkilerde hala motordadırlar allah hepsine rahmet eylesin inş boyle acı kayıplar vermeyız artık:(:(

saygı duruşu olayıda olabilir fuar günü medyada orda olur daha çok yayılır böylece

hayatını kaybeden dostarımızı saygıyla anıyorum.yerleri cennet toprakları bol olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar