Kawasaki zzr250 almak istiyorum.

arkadaşlar izmirdeyim ve bi kawasaki zzr250 arıyorum yardımcı olabilirm misiniz acaba bildiğiniz var mı? Bide ben bi tane buldum 98 model motoruna sekman falan atılmış ama ii durumuda diyolar 5000ytl istiyolar bana biraz fazla gibi geldi, sizce nasıl?

7000 civarında 2005 ini bulmuştum ben 3000 km deydi.. bence iyi araştır güzel motor bende almak istiorum :)

98 model motora 5 milyar ve o motora bence yazık ... Daha ileri bir model bulabılırsın ...

zzr250 güzel motor ama Türkiye de sıfırı olmadığı için yedek parçada sorun yaşanıyor. internette arattırırsan yedek parçayla ilgili sorunlar yüzünden satılıyor bu motorlar. ayrıca 5000 ytl 98 model için çok bana göre.

bu motorsikletin motor aksamında en ufak bir arıza olsa seni en az 1 ay bekletir.
hem kawasaki'den anlayan dürüst motorsiklet ustaları da çok değil memlekette.
servisi ve yedek parçası yoksa o motorsiklet değil kawasaki; mercedes olsa bile alınmaz bence.hem 5000 ytl çok para o motorsiklet için.

kawasaki.. için ylmzz ın dediği gibi yedek parça sorunu vardır. iyi araştırmalısınız. daha önce kawasaki en500 kullanan bir arkadaş vardı. yedek parça ile ilgili onunla da görüşebilirsiniz. [email protected]

ben bi tane bulmuştum 1,5 milyardı ama tek sorunu silindir gömleği değişecekti ve piston falan işte yedek parça için de birini bulmuştum ama babam 600 cc bişi düşünelim dediği için iş yattı eğer eleman satmadıysa motoru, ben sana numarasını veririm.
sen istersen benim msn i al [email protected]

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Bircok arkadasda benim gibi olumsuz dusunce belırtmıs. Ama sen yinede iyi durun . benim kastetigim motor biraz yasli . Birde honda mesela 2006 model Cbr leri var biliyosundur zaten . 125 cc ama 2 yıl garantili hem sıfır hem daha ucuz ben oyle bisey alami tavsiye ederim arkadasca...

slm afyondan katılıyorum 2004 model zzr250 var büyük alacagımdan değiştirmek istiyorum motor güzel masrafsız bütün bakımları tamam mavi orjinal düşünürseniz 555 3934311 535 3667609 tolga uslu

çok demiş ya alma bence araştır biraz daha 98 model ve 5 milyar çok :S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar