Kawasaki zzr1400 mü Honda vfr800 mü....

tamamda 2 tane 600 lük motor karşılarştır olur artıları eksileri olarak. örnek olarak hayabusayla zzr 1400ü vfr ilede gsx 750 f kıyaslanabilir mesela.

Sunuda belirteyim, ZZR 1400 bakimi bir hayli masrafli. Ben mümkün oldugunca bakimini kendim yapmayi tercih ederim ama ZZR 1400 de bu imkan cok kisitli.
Devamli bunlara bagimli kalmaya mecbursun. Yoksa alma imkani olanlar icin tercih edebilecekleri bir motor.

arkdaşlar çok merak ettim bana kalsa kawasaki zzr1400 ama birde size sormak istedim evet soru belli yorumlarınızı merakla bekliyorum:bounce:

kıyaslama aynı karakter ve güçlerdeki motorlar arasında yapılır. işin daha ilginci sağolsun arkadaşlarda zz1400 daha iyi minvalinde katılmışlar muhabbete:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bence honda beat..daha az yakar:queen:

345

ZZR-1400 şu anda performans konusunda ulaşılabilecek son nokta, Hayabusa'dan dahi üstün.

2008 yılına kadarki hayabusadan demek istedin heralde:silent:
Okadar karşılaştırma yazısını okudum daha zzr diyen test pilotu görmedim de ayrıca test verilerinde de daha hayabusayı geçen zzr görmedim de onun için sordum:cyclopsan

Hayabusadan hızlı motor yok bence dizayn olarak bile hızda farkeder hayabusa. ZZR de çok güzel kaslı makina 1400cc ama yinede HAYABUSA be abi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar