Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş hayırlı uğurlu olsun dediğin gibi sınıfının en deli makine 400 metre drag 7 - 8 saniye sürer benimde hayalimdeki motorlardan bir tanesi Allah kaza bela vermesin dikkatli kullanırsın insallah
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin. Kazasız belasız şürüşler dilerim. En yakın zamanda inşallah benim de aynısından olmasa bile en azından bir 600 cc racinge razıyım. Sanki az bir şey söylemişim gibi.
hoşgeldin kardeş aramıza benim ne zaman olacak yaaa:salut: zx10r cok istıyorum hatta cok cok istıyorum güle güle kullan ama aglamaktan kendimi alamıyorum :salut:
Üzülme kardeş bende R6 dan sonra kanuni hussar 125 e düştüm ama şimdi garajımda birde R1 duruyor 2006 model kırmızı herşey zamanla olur acele etmeyelim.
hoşgeldin dostum motorun hayırlı olsun kazasız belasız ve de cezasız keyifli sürüşler dilerim.gezilere organizasyonlara katılırsan şu f16 yı bi görmek isteriz