KAWASAKİ ZX-6R ( 6,750 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kawasaki Zx-6r ( 6,750 ) ****SATILDI****

model.....1997
km..........48000
6750 ytl
bahçeşehir/istanbul
0543 6799435
Çok temiz, masrafsız, Ruhsat sahibinden,1996 model 1997 trafik çıkışlıdır. modeline göre bakımlı ve düzgün bir motordur,yağ, yağ filitresi hava filitresi,bujiler,zincir ve dişli, fren balataları 600 km önce değişmiştir. 2 takım ön fren balatası da beraberinde verilecektir. üzerinde egzos vardır ve beraberinde sessiz orjinal egzosta verilecektir. granaj haricinde orjinal boyası. granajda ufak tefek düşmelerden dolayı boyanmıştır, orjinal granajlarıdır dökme fiber vb. değildir.. aksesuar olarak harris silikon elcikler ve silikon tankped, spor küçük sinyaller, yeni model aynalar vardır. lastiklerin iyi durumda. bütün vergileri ödenmiştir, sigorta muayene yeni yapıldı.. motorumu satma sebebim ise arabamı değiştirecegim..!!! motor kapalı yerde ve brandalı muhafaza ediliyor

» Bu Başlık Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
Bu başlık amacına ulaşmıştır.

» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... [email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alana satana hayırlı olsun , gözüktüğü kadarıyla güzel...... :cat:

merhaba ben cem soykal antalyadayım anlattığın kadarıyla motorun çok temiz ve bakımlı.ama neden satmak istediğini anlayamadım.motor bir tutkudur.rüzgarı suratında hissetmek ve onun şarkılarını dinlemek en ateşli öpüşmelerden bile daha zevklidir.eğer satmakda ciddisen ben talibim ama önce birebir görmem ve denemem lazım.sana uyarsa iki ay sonra istanbula GELECEĞİM.buluşalım. :silent:

motor güzel görünüyor,ben kıl adamım ama motor diri duruyor :bounce: gerçekten,alana da satana da hayırlısı olsun,
arkadaş ürünü ön plana çıkartmış :thumleft: ,ama km yok :silent:

Alan hayrını görsün .. :flower: maşallah kız gibi .. :joker:

Merhaba motor 97 mi 96 model mi? (ruhsatta yazan) eğer dediğin kadar temizse görmek isterim, nakit alabilirim veya takas da olur diyorsan bende 1.5 aylık keeway s.ligt 150 var götüşmek dileğiyle

arkadaşım istersen ilanı bir kere daha oku....
96 model 97 trafik çıkışlıdır diye yazdım galiba açıklayıcı olmamış...
dediğin kadar temizse?????? demişsin :? EWET dediğim kadar temizdir:smile:
bahsettiğin keeway'ın fiyatı nedir???

alpi 7 ocak ta kesin ordayın mutlaka görüşelim.beşiktaşta buluşabilirmiyiz.sana uymazsa başka yerde de olabilir.saygılarımla dostum.sakın ben gelmeden satma.hatta hesap no ver kapora göndereyim.

sEVGİLİ aLPİSER

okuma yazmam gayet iyi ilanını ben sahibinden.com dada incelediğim için ikilemde kaldım, orda model kısmına 97 yazmışşsın

keewayi 2.200 düşünüyordum ama

ben dün 98 model Suzuki Srad 750 satın aldım kısmet değilmiş ne yaapalım
sana kolay gelsin diyorum

Abi bende böyle birşey istiyorum ama param tam anlamıyla şekillenmedi. İnşallah önümüzdeki kış alıcam bi racing

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar