zx-6r ile motor macerasına başlayacaksan, yani daha önce motor deneyimin az ya da yoksa sakıncalı bence de.. o makinayı hiç kullanmadım ama çılgındır.. ve risk arz edebilir.. üstadların affına sığınarak ybr ile başlamanı tavsiye ederim ben rx ile başladım..(tabii kendine güveniyorsan bilinçliysen bu motorla da başlanmaz diye bişey yok..). hala da o var gerçi, kademeli olarak büyüteceğim xl200+ nx4 falcon+ er-5+kle 500 gibi bi sıralama yaptım kendime

fantastik mantastik ama böile olsun istiorum.. boyum uzun yakışsın diyosan falconla da başlayabilirsin..
motoru doğru düzgün daha yeni tanıyorum bu da şu şekilde oldu, boş çimenlik,ağaçlık bi araziye dalıp slalomlar yaptım, yattım kalktım, motoru zorladım, neye ne tepki veriyor kontrol ettim arka tekeri özellikle kilitleyip kaydırdım nasıl kurtarabilirim fln diye oldukça işe yaradı.. daha rahat ve bilinçli sürüyorum artık çünkü motorun benle tartışmasını sağladım.. bu benim yöntemimdi tabii..
uzun yol olayında hep büyüklerimiz yorgunluğun getirdiği dikkatsizlikten bahsederler. o yüzden sık molalar vererek rahat bir yol alırsın.. ve tam kuşam tabii.. bel ağrısına gelince sanırım molalar ile bunun da üstesinden gelirsin.. bence viraj tekniklerine bak.. viraj olayını geliştir.. şu aralar en çok çalıştığım şey bu.. kendine fazla güvenmemek lazım.. (bkz ikarus sendromu)..
en en fazla daha 100 km yol yaptım benim rx ile yavaş yavaş arttırıyorum bana sorarsan küçük çaplı geziler yap kendiliğinden gelişiyor sürüş teknikleri.. ama tavsiyem hiç bir zaman ben ben tamamın deme, hep eksiğini ara sürekli öğrenirsin.. ben öile yapıyorum en azından..
kışın ben kayseride çok motor sürdüm.. yerde buzlanma yoksa dalıyorum valla.. biraz titretiyo hava soğukluğu ama olsun, motor zevki bastırıyor.. en zevklisi ise motorun kirlenmesi.. ne kadar kirlenirse akşam o kadar çok temizlemek için başbaşa kalıyorum motorumla (sadomazo olayına da girdim bu motor yüzünden).. malum sıcak havalarda sadece tozlanıyor temizlemek ise en fazla 1 saat alıyor o da çabucak geçiyor..
sevgiler, saygılar..
bu arada cbr600f e topcase ve sidecase yapılmış.. benca çok hoş durmuş.. hızlarda problem de çıkarmıyormuş..