Kawasaki Kawasaki Z750/S Z1000 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba arkadaşlar bende yeni başlıyorum...ama motor konusunda hala bir karar veremedim maalesef berne15 arkadaş gibi :( hem görüntü hem sesi güzel olsun hem güçlü hemde kontrol edilebilir olsun istiyorum ve sorun çıkarmayacak bir makina ne almalıyım sizce... ilk fazer 6 istiyordum senin için çok güçlü olur dediler. sonra er6n ve er6f hoşuma gitmeye başladı özellikle er6f aslında.. ama şimdi oda sanki küçük olacak gibi z750 mi er6f mi karar veremiyorum şu an ikisi arasında gidip geliyorum aslında... fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum...birde 2.el alacağım için max kaç km olması ideal olur acaba..tşk.ler...

merhaba arkadaşlar bende yeni başlıyorum...ama motor konusunda hala bir karar veremedim maalesef berne15 arkadaş gibi :( hem görüntü hem sesi güzel olsun hem güçlü hemde kontrol edilebilir olsun istiyorum ve sorun çıkarmayacak bir makina ne almalıyım sizce... ilk fazer 6 istiyordum senin için çok güçlü olur dediler. sonra er6n ve er6f hoşuma gitmeye başladı özellikle er6f aslında.. ama şimdi oda sanki küçük olacak gibi z750 mi er6f mi karar veremiyorum şu an ikisi arasında gidip geliyorum aslında... fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum...birde 2.el alacağım için max kaç km olması ideal olur acaba..tşk.ler...

fazer senin için güçlü de z750 güçlü değil mi...

er6n şehir içi için gayet uygun bence...beygiri de uygun...

Paşa ER6N de Z750R da Fazer de Senin için çok güçlü olur Kendinde yaşmışsın ya yeni başlıyacam diye bu makinalar 2. hatta 3. motor olarak alınan motorlar sani aşar güç konusunda
Madem 600lük 750 likde gözün var git önce 250 cc gücü yerinde bir motor al ice piş ondan sonra 600e geçersin istersen
http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0 Scooter öneriyor ama sen yinede Düşük CC vitesli ile başla

Bence ER6/N ile başlayabilir. Benim de ilk motorum XJ6 idi. Çok güçlü vuracaksın bir yere vs vs dediler ama çok sükür ufak bir kazam dışında bir vukuatım olmadı. Ondada suçlu karşı taraftı. Neyse bence er6/ yada xj6 ile dikkatli sürüldüğü taktirde azda olsa alt yapısı varsa, yetenekliyse, birazda cesaret bu işi çözer. 250cc ile 80km de kaza yapanıda gördüm direk 600rr ile başlayanıda. Bu olay sadece kendine hakim olmak ve altındaki gücün bilincine varmakla alakalı.

merhaba arkadaşlar öneri ve yardımlarınız için teşekkür ederim. biraz alt yapım var tabiki ama 12 yıldır binmiyorum... daha önceleri tabiki biraz gençlikten birazda cahillikten galiba ne kask ne koruma hiç bir şey kullanmadan motor sürüyorduk.bu kadar aradan sonra tekrar başlamaya karar verdim herkes o kadar çok tepki gösterdiki beni de korkutmaya başladılar.tabiki tehlikesi var ama dikkatli ve doğru düzgün kullandıktan sonra korkacak bişey yok bence.kararımı verdim kawasaki Z 750 alacam inş az kaldı... herkese iyi sürüşler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar