Kawasaki Z650rs - Retro Style

Normalde çok tarzım değil retro motosikletler. Uzaktan severim ama. Motosiklet sonuçta. :)
Bunların reklamlarında ceketli tipler yer aldığı ve ben en son lisede ve bazen düğünden düğüne ceket giydiğim için uzak geliyor herhalde :)

Bunu da çok önemsememiştim başta, videoyu düzenlerken iyiden iyiye gözüm alıştı. ("Uzak" 'tan, "güzel alet" 'e doğru geçmeye başladım) :)

İşte aradığım alet. Tasarım harikası ya, şu heybete şu güzelliğe bak.

Z900RS sanki daha güzel duruyor buna göre, tabi fiyat önemli. İkisi de alınamaz TR şartlarında bu saatten sonra gibi geliyor. Ama Bu RS 900'un yerini tutar mı bilmiyorum.

Z900RS sanki daha güzel duruyor buna göre, tabi fiyat önemli. İkisi de alınamaz TR şartlarında bu saatten sonra gibi geliyor. Ama Bu RS 900'un yerini tutar mı bilmiyorum.

Genelde yakın kasalarda, küçük cc daha çok satıyor diye biliyorum. (DL1000-DL650 en somut örneği)

Ki ikisi arasında, iki de silindir farkı var. :)

Bu tarz bir motor için 2 silindir yeter de artar bile, onun için ikisi arasında tercih edilen Z650rs olurdu. (Kişisel görüşüm tabii)

Fiyat önemli tabii ama, ben Yamaha ve Ducati'den daha çok beğendim bunu

Son düzenleme:
ben şahsen xsr serisini daha bi beğeniyorum.eskiyle yeninin karması daha bi hoşuma gidiyor.kawasaki rs de tam tersi retro tasarım yapıyor eski motormuş gibi gözüküyor.tercih meselesi tabi buda çok güzel ağır başlı yaş olarak +35 40yaş üzerine daha bir hitap ediyor.xsr da daha gençlere oynuyor.bu arada bu motor tr ye gelir kanımca 2 tane satan z650 bile geldiyse bu hayli hayli gelir

Ben malum sarı sitede arada sırada Z900RS ilanı var mı diye bakıyorum, hiç rastlayamadım, belki de hiç satılmamıştır.

Z900rs - Sıfırı 200, ikinci el aksesuarlı 190 (slider, akrapovic vs.)

Z900rs bu rakamlarla, şişkin bir cüzdana ikinci motor olur ancak.

Z650rs'in hala bir şansı var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar