parasal açıdan ne verdikleri ile ilgili kıyaslayan var evet. bir de bunu anlamayan, anlayamayanlar var. :mrgreen:
Aç baştan sona oku konunu, linea alınır mı ya .s.s benim busam var gazlıyorum dedin resmen. Linea alan adamın ihtiyaçları doğrultusun da o adam için o fiyat tamamdır dahada varsa parası gider başka araba alır. Daha da çılgınsa motor artı araba alır. Parasal açıdan verdikleri şu
düzgün yol bulursan, önüne domates kasası çıkan çevreyoluna kendim şahit oldum, basarsın gaza ruhunu coşturursun. O adam ise ailesi ile pikniğe gider, memleketine gider, tertemiz mis gibi meyve bahçelerinden meyvelerini toplar, büyüklerinin yaptığı balı, reçeli doldurur arabasına gelir, ya da evinde yaşlı biri varsa en ufak bir durumda hastaneye yetiştirir ya da daha sayabileceğim şeyler var. Ki ben motorda arabada kullanıyorum aktif olarak. Issız bir yolda çocuk feryatlar içinde 60 yaşlarında annesi bayılmış. Gittim ve hemen hastaneye götürdük. Çocuk küçük zaten ne telefon bilir ne bir şey. Sadece o çocuğun gülüşü bile o an beni mutlu etti. He o gün geldikten sonra gece 3 gibi motorlada arkadaşlarla turlamak işte hayatın farklı yönlerinin verdiği farklı zevkler...