Merhaba. Yasim 21 95 kiloyum. Motora baslamak istiyorum. 3 senedir istanbulda aktif olarak araba suruyorum trafikte motor tecrubem ise yok. Arabayla uzun yolda 140'i hayatim boyunca sayili gecmisimdir bundan sonra elim ayagim titrer, kendime kizmaya baslarim. İstanbul icinde her gun 7-7 toplam 14 km yol yapiyorum ve bu yol aksaray taksim arasi (yani e5 veya tem sozkonusu degil. Temel surus egitimimi de gis akademiden aldim mumkun olursa devamini da getirmek istoyorum gelelim surumuza;
Abs ye kesin gozuyle bakiyordum fakat sene 2017 olmasina ragmen bu sinif dusuk cc'lerde pek bulunmayn bir sey. Bir yandan mt25 bakiyorum abs yok lastik irc, bir yandan ktm bakiyorum abs,li lastikli. Ama gonlum mt-25 ten yana cunku ani tork patlamalrini kafayi tarikatcilar gibi sallamayi hic sevmiyorum. Her zaman konforu da az biraz onemserim. Kursta inazuma surdum guzel motordu fakat agirligi olsun yakiti-performansi olsun beni doyurmayacak gibi geldi.
Seceneklerim sunlar: mt-25 abslisi tanitilmayacak gibi fuarda. Ktm 250 duke abs, tek silindir olmasi korkutuyor tipini de cok begenmiyorum. Ve son olarak bugun nejat motor kawasakide gordugum cok hafif hasarli z300 siyah renk 16bin dedi fiyata sondur degildir konusmadim ama abs yok, akropovic egzos ve lastikleri var 10 binde. Sahibi 1,60 oldugunda durur halde yan yatmalari var karenajlarda sadece boya atmis noktasal depoda da parmak kadar gocuk var beni sogutmadi.
Makina cok buyuk gozuktu uzerine oturmadim ama beni korkuttu z250 ile karsilastirinca durusuyla. Sizin fikriniz nedir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------
dipnot: Kötü havalarda kullanmayı düşünmüyorum