KAWASAKI VULCAN S

Herkese Selamlar

Bu sitede yeniyim.

Bugüne kadar birkaç kez küçük motor kullanma dışında tecrübem olmadı. İş nedeniyle zaman ayıramadım ama hep bir cruiser alma hayalim oldu.
Vulcan S, hem CC olarak, hem kullanım, hem de fiyat olarak uygun görünüyor. Sadece beygir gücü biraz fazla geldi.

Almayı düşünüyorum. 26 Şubatta CNR da fuarda göreceğim inşallah. Henüz bayilerin stoğunda yok. (Sanırım Martta gelecek)

İş nedeniyle çok fazla kullanma şansım olmasa da, hafta sonları kullanırım.

İlk kullanım için "Vulcan S" uygun bir seçim mi?

Uygun değil ise ne önerirsiniz?

Herkese teşekkür

Motosikleti
BWS 100
Abi yaşın kaç acaba.
Hani yaşın verdiği bir oturmuşluk, bir aklı başındalık ile altından kalkabileceğinize inanıyorum.
He yüksek cc diye tepki çok gelirse de, gidip çin motosikleti almayın, ikinci el bi 5-10 bin km idare edecek şekilde motosiklet alın.

Vulcan s da fena değil 650 cc çift silindir. 61 beygir.

Teşekkürler YouSuffer ilgine ve alakana

Dostum Regal raptor Çin malı sanırım.

250-650 CC "Japon" veya "Avrupa" Cruiser tarzı düşünüyorum Çin ve Kore düşünmüyorum.

Teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

Teşekkürler sey_47

Yaş 38 Elektrik mühendisiyim. Hız yapma düşüncem yok. Keyif almak için Vulcan S düşünüyorum.

Bi endurocu olarak, vulcan s çok hoşuma gitti. Oturaklı ağır bir yapısı var.

Burada önemli olan sizsiniz sizin beklentiniz?
Yaşınız, kullanım tarzınız bunlar etkili ?

61 beygir yeni başlayan biri için pek de kolay bir seçim olmaz.Zira gaz tepkimeleri küçük cc grubundakilere benzemez.

Teşekkürler

Yaş 38, daha önce tecrube yok.

Ancak başlangıç için "beygir gücü düşürme" gibi bir yöntem var mı bilmiyorum. BMW ler de var.

Beygir gücü düşürülmez, imkanınız varsa gis akademide eğitim alın (1. seviye) sonra motoru alın buraya getırın. Burada bi eğitim var 1 aylık haftada 2 gun o alanda motoru suruyorsunuz eksıklıklerınızı tavsıyelerı vs. soyluyor oradaki hoca. Böyle altından kalkabilirsiniz zira 250cc japon vs. bi cruiser yok. Eğitim almadan bulaşmayın tehlikeli.

Cok iyi motordur,hayalimdir ama acemi icin tehlikelidir.
Benden yasca cok buyuksunuz,size tavsiye vermek haddime bile olmayabilir ama bence cok iyi bir egitim sonrasinda yavas yavas turlamalarla olabilir bu is. Hatta oncesinde bir 125-250 cc 2. El bir commuter bile kullanilabilir 5-10bin km.
Saygilar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence yazdıklarına göre, sen bu motoru kullanabilecek durumda değilsin. Hadi diyelim aldın, eğitim al bir yerden. Sonuçları üzücü olabilir.

Görüş belirten herkese teşekkür

Bu motoru almaya hevesliyim.

Görüşleriniz beni aydınlattı. Eğitim için de araştırma yapacağım. Daha temkinli olacağım.

38 yaşında birisi için 650'lik bir cruiser gayet mantıklı bir başlnagıç motoru olabilir.
Ancak Vulcan S'in sport cruiser olması bir dezavantaj. Maks beygir ve torkunu daha yüksek devirlerde verir(Maks beygir 7500rpm / Maks. tork 6600rpm). Klasik curiser'lara göre daha atik ve daha güçlüdürler. Bu da doğal olarak hakimiyeti zorlaştırır.
Benim size tavsiyem VN800 Vulcan. 55 beygirlik bir motoru var. Tork aynı. Maks. beygiri yine yüksek devirde (7000rpm) üretiyor. Ancak maks. torku daha düşük devirde (3300rpm) verdiğinden yeterince hatta fazlasıyla tatmin edici olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar