O zaman biz takılalım, katılanlar olacaktır.
VN800'de titreşim ne durumda? VN 900 ile belli bir hızdan sonra ciddi rahatsızlık vermeye başlıyor.
Ben daha önce Hyosung GV250 kullandım 5 yıl, sonra VN 900'e geçince güç farkı çok tatlı geldi. Kırmızı ışıkta kalkış yaptığımda gaza biraz fazla dokunursam arka lastik yoldan kopmadan tatlı tatlı sağa sola doğru kayıyor, bildiğin drift yapıyor alet. Şaşkınlıktan o an ne yapacağımı bilemedim. Daha sonra tekrar denedim, o kadar hoşuma gitti ki anlatamam. Kontrolü kesinlikle kaybettirmiyor, yoldan kopup gitmiyor ama böyle tatlı tatlı bi sağ bi sol kıç atıyor makine. Müthiş bir his. Çok yavaş aldığım ada etrafı dönüşlü kavşaklarda da denedim, onlarda da drift yapıyor. Gerçi dün arkadaşlarla uzun yol yaptık, orada olmamıştı. Muhtemelen lastikler dün sıcak olduğu için yapmadı. Bugün sabah hava da, lastikler de soğuktu, belki bunun da etkisi olmuş olabilir.
Genel olarak motordan inanılmaz memnunum, harika bir makinaymış. Artık kalan parayı da aksesuarlara yatırıp motoru evladiyelik hale getirmek kaldı.