kawasaki vn250

kawasaki vn250...arkadaşlar bu motoru nasıl buluruz sanırım türkiye ye gelmemiş aşık oldum ya motora :queen:
yardımcı olursanız çok sevinirim

vn250eli04b.jpg

vn250 Eliminator değil bu bende önce karıştırdım ama Eliminator alttaki resimde aynı değil yani

VN250Eli04a.jpg

Son düzenleme:
yazan olmamış..kimsenin bilgisi yokmu motor hakkında..beni aydınlatacak arkadaşa şimdiden teşekkürler

Buz gibi Eliminator bu, jantlarının renkleri aynı değil diye mi Eliminator olmadığına karar verdin? Nasıl Shadow'un fabrika kodu VTX 750 gibi birşeyse, Eliminator'ün fabrika kodu da VN 250'dir. Zaten aynı markanın birden fazla 250cc'lik cruiser üretmesi de biraz saçma olurdu...beğendiysen hemen git al, hayırlı olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gerçekten buz gibi eliminator bu :) Burda yanlış anlama şu sanırım, eski eliminatorler EL 250 idi.Şimdikiler VN 250 olmuş.Ama motor tamamen aynı.V-Twin 33 HP motor.Rakiplerine göre çok daha performanslı bu arada(virago 250, GN 250, Rebel).

Buz gibi değilsede bal gibi aynı motorlar..sadece jantların rengi farklı,birazda sinyallerde boyut farkı var...hiçbir firma birbirine bukadar benzer iki makineyi farklı modeller olarak çıkarmaz emin olabilirsin,,,tahmin ediyorum biri 2006 diğeri 2007 modeldir ondan biraz farklar olabilir...ama süpermis hakikaten...işte kymco venoxu yıkacak motor bu galiba...tabiki aynı fiyatlarda olur ve memlekete gelirse...hatta daha ucuz olsaya satsak tası tarağı alsak hemen :)

eliminatör el250 değilmi? benmi yanlış hatırlıyorum,ayrıca onun motoru v,twin değil,bu makina bence yeni

İşte bu, işte bu, işte bu. Mükemmel duruş. Kawasaki Türkiye'den bunu istiyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
verdiğin fotoğraflardaki iki motor aynı motor.
yani bu motor eliminatör :)

Arkadaşlar resimdeki motorsiklet tahminimce 2002-2003 model.Bunlar türkiyeye 1999 a kadar geldi die biliyorum ve o zamanki kasa bunlar kadar güzel degildi.Aslında getirseler çok satacak bir model bence

Bu motorlar amerikan fersiyonu arkadaşlar Hondanın suzukinin de var böyle motorları ama Türkiyeye gelmiyo. Hele Suzukinin amerikan fersiyonu s50 s83 tipi motorları var görmenizi tavsiye ederim. suzuki.com.tr den global suzukiye girin fiatlarda çok ucuz ama Türkiyeye gelmiyo bu motorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar