merhaba abi bende chooper hastasıyım özellikle bunda arnoldun terminator adlı filmin rolü büyüktür orda chooper bir motorla arnoldun kovalama sahnesi vardı

süper bi sahneydi daha sonra izledim bir kanalımızda bir zamanlar renagade kara şahin adlı yabancı dizinin etkiside çok oldu ordada bir kanun kaçagı vardı aslında suçsuzdu iftiraya ugramıştı neyse o sürekli chooper motor kullanırdı ve her yere onla giderdi hep özenmişimdir
şuan A2 ehliyeti sınavlarım bitti ehliyet sertifikamı bekliyorum son sınav direksiyon sınavına gittimde oraya bitane kawasaki classic geldi sahibide ehliyet için direksiyon sınavına gelmişti ilkez kawasaki classici orda gördüm deposu büyükce genişti rengi ise süperdi komple siyah ama depo yanları kahve rengiydi
yanına gidip baktım gerçi siz 1600 lük demişsiniz ama benim gördüm 1100lüktü muhteşem bişeydi 1100lük böyleyse 1600lügün karizmasını düşünemiyorum bile ben ekmek paramıda a2 ehliyetiyle kazancamdan (kurye vs) chooper hayallerim suya yattı o tarz alamıcam ama sana çok imrendim çok şanslı kişisin chooper kullandın için hiç hayatımda kullanmak nasip olmadı ama hayranı oldugum motor modelidir ama birgün inş chooper almak umuduylada yaşıyorum
tabi böyle kaliteli bişey alamam malum bütçe düşük oldugu için bende taklit bişey alcam marka olarak pek fazla sorunun karşılıgını veremedim ama sorun bende heycan uyandırdıgı için duygularımı yazmak istedim chooper hakkında umarım bu sordun sorunun cevabını verecek birileri vardır sana şimdiden kazasız belasız tam güvenlikli sürüşler diliyorum. saygılar sevgiler