Xmax 250 irom max den sonra Versys 650 'e geçmeyi düşünüyorum. Aklımda hep NC750 X DCT vardı ama Versys daha bir iyi gelecek zannediyorum. Çünkü sürekli uzun yolda kullanıyorum. Şehir içi sıfır kullanım olacak. Ayrıca arka sele bagajı kullandığım için NC750 de benzin almak problem.
Versys turuncu renk düşünüyorum. Bir sorum olacak. Çok araştırmadım. Şu an sıfır satılan Versys 650 ile 2015 modelleri arasında fark var mı? En son ne zaman yenilendi Versys 650
2016 Ekim ayında aynı sizin gibi ironmax'ten Versys'e geçiş yaptım. Gayet memnunum. Nc 750'nin de kendine göre artıları var ancak gerek dış görünüş gerek teknik donanım olarak versys daha tatmin edici. 2015 ile 2016 modeller arasında da bir fark yok. Sadece emin değilim ama bildiğim kadarıyla 2016 modellerde ABS standart hale geldi. ABS li olmayan model kalmadı.
Servisin tavsiyesi üzerine yarı sentetik olarak Motul 5100 aldım. Lastiklerin değişmesi gerekiyor. Önümüzün kış ve benim acemi bir sürücü olmamı göz önüne alarak ne tavsiye edesiniz?
Hocam eğer maddiyatı düşünmüyor ve stabilize yola çok girmiyorsanız rosso III gayet iyidir.