Merhaba arkadaşlar, ben Steon 'dan Tolga sarıışık
Önceki sayfalarda ön çamurluk uzatıcı ve arka çamurluk üretimimiz ile ilgili mesajlar görünce bilgilendirme yapma gereği duydum.
Arka çamurluk üretimimiz ekim 2016 itibariyle tekrar başlamıştır .ürün üzerinde gereken tüm güncellemeler yapılmıştır. 2015+ modellere tam uyumlu hale getirlmiştir(artcılı ve aşırı yuklu seyahatlerde 2015lere eklenen amortisor ayarı aparatı çarpabiliyordu. ) ayrıca kuvvete maruz kalabileceği durumlarda kırılma ihtimali olan tüm noktalar metal parçalarla desteklenmiştir ve ürün et kalınlığı artırılmıştır .
Steondan aldığınız tüm ürünler garantilidir . olumsuz bir durum yaşamanız halinde bize ulaşmanız yeterlidir, anında sorununuz çözülecektir ,değişim gerekiyorsa ücretsiz kargo ile anında gönderilecektir. sorunla karşılaşıp bize ulaşan tüm müşterilerimizin sorunları çözülmüş ne gerekiyorsa yapılmıştır .olumsuz yorum yapan bazı arkadaşlar ise ne hikmetse durumu bize bildirme gereği görmeyip çeşitli paylaşımlarda bulunmaktadır ,hemde kendilerine durumu izah etmemize ve çözüm teklif etmemize rağmen ..yinede kendi takdirleridir saygı duyuyoruz.
Dünya devleride dahil (samsung,yamaha,honda gibi) üretim olan heryerde çeşitli sorunlarla karşılaşılabilmektedir. önemli olan üreticinin duruma bakış açısı ve tavrıdır. biz bu işe para olarak bakmıyoruz ,yeri geldi 100 lerce ürünü çöpe attığımız oldu ,oysa ki birçoğu ehil olmayan kişilerin anlamayacağı türden problemlerdi. her zaman daha iyisini zamanı gelincede en iyisini yapmak için mucadele ediyor olacağız . Teşekkürler