ekipmanlar hariç mi 26000 yazayım..... (kıyafetler)
hanım hamile araba alacağım kısmetse.
ekipmanlar hariç mi 26000 yazayım..... (kıyafetler)
hanım hamile araba alacağım kısmetse.
Hocam alış fiyatlarınızı yazmışsınız ancak ikinci el olduğu için bu fiyatlara satılmaz.ARKADASLAR 2014 (aralık ayında alındı) SARI VERSYS MOTORUMU SATMAK İSTİYORUM. FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM ACABA NEKADAR EDER
1DEFA DÜŞTÜM 3-4 KM HIZLA GİDERKEN ÇOK AZ Bİ ÇİZİĞİ VAR SERVİSE GİTTİM 150TL HALLEDERİZ. DEDİ AMA BEN BOYATMAK İSTEMEDİM.
YANINDA EKİPMANLARIMIDA VERECEĞİM. ŞU AN 1300KM de ekipmanlarıda enfazla 10 defa giydim. yani hepsi 0.dan farksız.
2014.ARALIK KAWASAKİ VERSYS 650 26250TL
ön cam + deflektör PUİG 850TL
motor koruma demiri 380TL
topcase.49.LT SHAD 580TL
çanta demiri. 300TL
1000km bakımı 200TL
.....................TOPLAM--2310TL
RİKA MONT 650 TL(M.BEDEN)
NOLAN KASK 600 TL (L.BEDEN)
İNTERCOM F5.MC 800TL
İNTERCOM KUMANDA 380 TL
BALAKLAVA REVİT 50TL
RİCA EVEREST PANTALON 400TL (M.BEDEN)
REVİT OCEANUS GORATEX ELDİVEN 350TL
YDS BOT GORATEX 350TL (44NUMRA)
........................TOPLAM--3580TL ..............
-----------------------TOTAL:5890TL
BANA TOPLAM 32150TL MAAL OLDU.
antalyadayım zaten bu fiyata satmayı düşünmüyorum bunlar aldığım fiyatlar.
motorla birlikte hepsini vermeyi düşünüyorum (istiyorum)
sizin düşünceniz nedir hepsi kaça verilmeli.
alıcı gözüyle ne eder.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-alindi-versys.650-1300km-de-206537952/detay/
Fiyat konusunda katiltorum. Ama olurunu yazincada. Öldürüyolar. iyice. Motorum gideri. 23000tl bana göre. Yanlismiyim. Pazarlikla bu fiyata inecegiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
Fiyat güncellendi. UYGUNMUDUR???
antalyadayım zaten bu fiyata satmayı düşünmüyorum bunlar aldığım fiyatlar.
motorla birlikte hepsini vermeyi düşünüyorum (istiyorum)
sizin düşünceniz nedir hepsi kaça verilmeli.
alıcı gözüyle ne eder.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-alindi-versys.650-1300km-de-206537952/detay/
murat bey oncelıkle hayırlı olsun aylardır bende sıteden ılanları takıp edıyorum 3. nesıl ve 2. nesıl versys arasında gıdıp gelıyorm yenı kasa butun ıkıncı el pıysasını bıtırdı gıbı gecen hafta bır arkads ıle gorusmustum 2011 model 10000 km dekı motorunu 18.000 tl ye saatı yenı kasa cıkmadan once en ederı 20-21 arasıydı ama arakdasların dedıgı gıbı hem kasa farkı hemde teknik ve motor farkı alt nesil versyslerının pıyasasını acıkca cok olumsuz etkıledı birde 0 km fıyatı 26 bın olunca herkezde ıkıncı ele 21-22 vermektense 4-5 lıra koyup 0 yada 2015 ın ıkıncı elını alırım dusuncesı olustu uamrım belırttığiniz fiyatlara satarsınız
Beyler merhaba, ben de motorumu versys için kurban etmek üzereyimsormak istediğim birşey var, fikirlerinizi almak istiyorum. Elimde 50 lt yamaha topcase var. Bunu yeni alacağım versys te kullanabilir miyim sizce bir şekilde. Elimin altında her türlü işlem yapabileceğim metal atölyesi var aslında. Taşıma demiri çok uyumsuz çantaya. Araya bir aparat yapmam anca çantanın altındaki kulakları kesip bir metal vidalamam ve bu aparatı dataşıyıcıya bir şekilde vidalamamla mümkün olabilir. Veya elimdeki taşıyıcı kesip yeni parça kaynatıp bunu bir şekilde motora bağlamam şeklinde mümkün olabilir.
Yenisi 1800 TL gibi birşey. Elimdekileri 700 TL ye satabiliyorum. 1100 lira için bu uğraşa değer mi diye kararsızım gerçi 1000Tl de az para değil :S Ne dersiniz?
2000-4000 devir arası biraz titreşim var rahatsız edici boyutta değil üst devirler sorunsuz. birazda göreceli bir kavram tek silindirden geçtim beni titreşim rahatsız etmedi.Bu yeni kasa'lar da titreşim durumu nasıl acaba..
Ben bile bazen NC yi satıp yeni kasa bitane almayı düşünüyor (Um)
Fakat biraz daha zaman a ihtiyacı var bu motorun ( bence)
Takipteyim