kawasakı versys(kle650), suzuki v-storm, honda transalp650, bmw f650gs, yamaha tenere

Belki defalarca sorulmustur kusuruma bakmayın baslıktan da anlasılacağı gibi enduro bir motosiklet almayı dusunuyorum hangisini tercih etmemde fayda var artıları eksileri
kawasakı versys(kle650), suzuki v-storm, honda transalp650, bmw f650gs, yamaha tenere ve tam enduro olmasada honda nc700x

butçem 20bine kadar.
teşekkurler

Ben olsam versys alırım çünkü iyi viraj alıyor. Hele beyaz olanı harika duruyor.

İlgilenirsen, son rakam 17.500

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sahibinden-temiz-172395302/detay/

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

kawasakı versys(kle650), yeni teknoloji ,arazi performansı benzeri olan dl kadar, çoğunlukla asfal tda kullanılacaksa ikisi de tercih edilebilir Dl mümkünse 2007 ve sonrası ABS li olan.bmw f650gs çift bujili olan ve 2005 ve sonrası genelde çok sorunlu olan bir makine değil (BMW kullanıcılar sorunlarını pek paylaşmıyor ülkemizde).Tek silindirli oldukça ekonomik olduğu söyleniyor bir depo bitirecek kadar kullanma fırsatım olmadı. Yamaha tenere eğer boy probleminiz yoksa (1.75 den yukarı iseniz) tel cantlı ve yüksek oluşu arazide oldukça faydalı.
Honda Transalp 650 BENCE bu motor için ayrı bir sayfa lazım, sizi dünyanın her yerine götürebilir, ama bunu pek de öyle ucuza yapmaz, bir ara Tofaşlar için söylenen bakkalda bile parçası var sözü bunun içinde söylenebilir.(yeni modelini de kullandım 700cc lik bence seçeneklerinize bunu da ekleyin, yenisi enjeksiyonlu,abs li)
NC 700 için kullanmadım bişi diyemeyeceğim.

Sıfır tenere fiyat performansı en yüksek motosiklet.
Sıfırı en ucuz olan motosiklet.
Hiç zaman kaybetme. Bu ay maalesef zam yedi ama hala ucuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar