Kawasaki Versys Enduro

Birşey soracağım. Bu motor sitesinde 9.000 avro. Almaya kalksak fiyat budur demek mi? Çünkü yazılan fiyatlara bakmayın alıcı olduğunuzda indirim yapıyorlar diye genel bir fikir edindim buralardan o yüzden soruyorum. Araba işinde mesela bayii mutlaka bir indirim yapar ama burada sormak istediğim o bayiinin yapacağı cüzi indirim değil.

Yukarıdaki soruma bir cevap veren olmadı, Alp bey siz bu konularda bilgi sahibi olabilirisiniz gibi geldi bana :)

bence enduro da degıl naked hıc degıl zaten
sormussunuz soleyım barız grenaj var bu motorda..
bu cıplaksa fz6 yada gsr 600 a cırılcıplak demek gerek...

eksoz kısmı arka tekerin oralarda.. Enduro değil bu motor.. Naked hiç değil.. Ama TA vb araçlara rakip bi motor olabilir... 600 cc bi motoruda zaten dag bayırda pek fazla rahat kullanamazsınız...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
eksoz kısmı arka tekerin oralarda.. Enduro değil bu motor.. Naked hiç değil.. Ama TA vb araçlara rakip bi motor olabilir... 600 cc bi motoruda zaten dag bayırda pek fazla rahat kullanamazsınız...

660 yamaha xt var...Enduro....Neden kullanılmazmış?...Aprilia var F650 var...

Tek farkı bunlardan biraz daha şık....İnsan kıyamaz bunu dağa taşa vurmaya....

Selam ;
Yaklasik 1 yildir scooter kullaniyorum ( Xciting 500 ) Çok da memnunum ama son zamanlarda Kawasaki Versys 650 cc lik enduro çok hosuma gitmeye basladi. Çok sportif ve güçlü bir görüntüsü var. Bilgisi tecrübesi olan var mi acaba? Herkese kazasiz sürüsler.. :cat:

Konuyu dağıtmayın..Adam motoru beğendim nasıldır tecrübe edenler bilgi versin v.s diyor..
Sn.Ortopedist motor yeni nesil bir motor..Z-Moto'da eski kötü imajını düzeltmek için çaba sarfediyor..İş senin beğenine kalmış..Ben şimdiden hayırlı olsun derim.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bu motoru bende istiyorum, ama z-moto ya güvenipte alamıyorum..onun yerine gözümü cbf 600 e diktim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dediğim gibi güzel ama çok şık bir motor...Dikkat çeker daima....

Çok teşekkür ederim benim için oldukça bilgilendirici oldu. Z Moto da problem yaşayacağız anlaşılan. Biraz daha beklemeye karar verdim. Bakalım kullanılmaya başlasın şikayet olmazsa gönlüm onda :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar