KaWaSaKi TutKunları Burada Buluşalım

kawasakinin hangi modelini daha çok beğeniyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    190
merhaba dostlar;
ayzılanları okuduktan sonra malesef kawasaki ile ilgili pekde birşey bulamadım ve bunada çok üzüldüm.ama genede yazmak istedim belki birileri girer ve cevap yazar diye. 2 gün önce 94 model zzr 1100 aldım "bende gördüğünüz resim temsilidir."şu anda kırmızı beyaza boyanmakta işallah bitince szinlede resimlerini paylaşırım. Benim sıkıntım şu noktada, Çocukluk hayalim olan zzr yi aldım ama bana iyi teccübeli ve sahtekar olmayan bir servis lazım "Z motorun servisi hariç anladığım kadarıyla berbatlar" istanbul izmir burda ve ankara bu şehirlerde olursa benim için konaklama sorunu olmayacak.

Yardım ve bilgilerinizi bekliyorum.

merhaba dostlar;
ayzılanları okuduktan sonra malesef kawasaki ile ilgili pekde birşey bulamadım ve bunada çok üzüldüm.ama genede yazmak istedim belki birileri girer ve cevap yazar diye. 2 gün önce 94 model zzr 1100 aldım "bende gördüğünüz resim temsilidir."şu anda kırmızı beyaza boyanmakta işallah bitince szinlede resimlerini paylaşırım. Benim sıkıntım şu noktada, Çocukluk hayalim olan zzr yi aldım ama bana iyi teccübeli ve sahtekar olmayan bir servis lazım "Z motorun servisi hariç anladığım kadarıyla berbatlar" istanbul izmir burda ve ankara bu şehirlerde olursa benim için konaklama sorunu olmayacak.

Yardım ve bilgilerinizi bekliyorum.

selamlar.zzr gerçekten efsane motordur.şimdi altımda kawasaki varsa yıllar önce amcamla bindiğim sarı zzr600 sayesindedir.z-moto kızıltoprak servisinden şüphen olmasın bence çok kaliteli,ilgili ve güleryüzlü.resimleri bekliyoruz.:cat:

Çok şık maşallah

(senin topicte hayırlı olsun demiştim )

Ben de koyacağım birkaç resim inşallah...

çok tatlı yaa:).tam bir canavar.bişey sorucam ya muzzy egzosdan memnunmusun nasıl iyimi? bende taktırmayı düşünüyorum.ama bide garanti sorunu var etkiliyomu?teşekkürler.

Servis onayı ile takılmış bir egzos... Garanti dışı bırakmıyor. Zaten muzzy kawasaki'nin önerdiği bir egzos...

Sesinden çok memnunum süper bir sesi var...

Çok şık maşallah

(senin topicte hayırlı olsun demiştim )

Ben de koyacağım birkaç resim inşallah...

Sende koy artık birkaç foto :) Gözümüz zx-6 görsün :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar slmlarr ...
Sizlere birşey danışıcamm chopper kullanıcısıyım ilk motorum ama tarzım race...
brs hem başlangıç olsun hemde uygun olsun die 7-8 civarı bişi arıorum...
sradlar hoşuma gidio gsxr 600 ler nsl dır 98 model fln bilgisi olanlar varmı..
Bana tavsiye edermisiniz yada bu civarlarda ilk race motor olarak ne önerirsinizz???

Arkadaşlar slmlarr ...
Sizlere birşey danışıcamm chopper kullanıcısıyım ilk motorum ama tarzım race...
brs hem başlangıç olsun hemde uygun olsun die 7-8 civarı bişi arıorum...
sradlar hoşuma gidio gsxr 600 ler nsl dır 98 model fln bilgisi olanlar varmı..
Bana tavsiye edermisiniz yada bu civarlarda ilk race motor olarak ne önerirsinizz???

dostum bence 250 lik yada 500 lük bi nakedla biraz tecrübe kazan derim.sonuçta chopper ve racing arasında çok fark var.

keşke başlığı kawasaki supersport tutkunları diye değiştirseydiniz. Ben VN900 custom u seviyorum ondan girdim ama elim boş olarak çıkıyorum.

sağlıcakla.

tekrar merhaba dostlar;

Marv verdiğin bilgi için teşekkür ederim.Motorun boyası bitsin oraya gidip şahsen görüşecem. İşallah dediğin gibi çıkar.Motorun yürüyen aksamı oldukca temiz ve bakımlı olmasına rağmen elektrik sistemi dahil herşeyin tek tek bakılması lazım.Gerekli olabilecek parçalar için yurtdışından bir firma ile mailleştim zaten sitelerindede var lazım olursa burdan almak yerine "ne zaman geleceği bile belli olmaz" o firmadan online alış veriş şeklinde almayı düşünüyorum.Bakalım herşeyin hayırlısı dostlar.

Tekrar bilgi için sağol Marv.

tekrar merhaba dostlar;

Marv verdiğin bilgi için teşekkür ederim.Motorun boyası bitsin oraya gidip şahsen görüşecem. İşallah dediğin gibi çıkar.Motorun yürüyen aksamı oldukca temiz ve bakımlı olmasına rağmen elektrik sistemi dahil herşeyin tek tek bakılması lazım.Gerekli olabilecek parçalar için yurtdışından bir firma ile mailleştim zaten sitelerindede var lazım olursa burdan almak yerine "ne zaman geleceği bile belli olmaz" o firmadan online alış veriş şeklinde almayı düşünüyorum.Bakalım herşeyin hayırlısı dostlar.

Tekrar bilgi için sağol Marv.

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar9
buda benim KARA KISRAĞIM :)

selam arkadaşlar bende kawasaki zxr750almayı düşünüyorum hatta aldım diyebilirim fakat hasarlı bir motor yatak alınacak vegrang taşlanacak bunun maliyeti ortalama nedisi<ce değermi kawasaki kullanıcıları olaraktan sizlerden samimi cevaplarınızı bekliyorum:cat:

motoru aldıgın fiyatla yapıcagın masrafın maaliyetini topladıgında motorun piyasa fiyatının altında bi rakam çıkyıosa ve beklediğin süreç ve koşturmacada sana sıkıntı yarartmıyorsa demekki değer... :)

arkadaslar selam bendede gpz305 var ama bu aralar canım cok sıkkın canım motorrumun kayışı koptu bulamıyom bır yere yavv

wllaha çocukluğum kawasaki hayaliyle geçti şimdi gene geçiyo yaa ayrı napalım bizimde bütcemimz CBR 125 ten ötesine geçmiyo şu astsubaylık sınavlarını bi kazanayım babamın sözü war alcek bitaneeee :rendeer:

diğer:ninja 250R 2008
çok güzel güçlü ucuz motor

abi fiyatı nekadan motorun

Son düzenleme:
hocam bende 2.el kawasaki bakıyorum ama adam akıllı bulamadım bi tane temiz bişey.:pale:
bana biraz yardımcı olurmusunuz hazır tüm kaeasakikolikler burdayken.:cherry:
şimdiden herkeze teşekkürler..

Bilinçsiz olarak almış olduğum ilk motorum 1994 yılında ZZR1100'dü. Hayatımda ozamana kadar hiç motor kullanmamış biri olarak çevremdekilerden çook ikaz almış olmama (Almamam Konunusunda) rağmen inatla beğendiğim için tipini almış oldum. İyiki almışım ozaman, ve motor sevdam ondan sonra başladı. Bence söledikleri kadar gerçekten efsane bir makina. Gerçi şehir içinde biraz fazla yakıyor. Uzun yol için ideal.Bana göre rahat, kullanımı kolay, çook seri, biraz fazla yaksada bence bu makinaya değer. 2005 sonuna kadar severek kullandım ve sattım. Daha sonrada satmak için Kawasaki modellerinden ZX6 ve ZX7 modelleri geldi ve kullanmak nasip oldu. Tabiki 1100 ile kıyasladığımda aradaki fark büyükde olsa İstanbul içi 600 cc.lik ve 700 cc.lik makinalar yeterli kalıyor. Türkiye'de Honda ve Suzuki'den sonra Kawasaki, Yamaha ve Bmw tercih ediliyor.Bence tercih edilmesinin sebepleri kaliteli ve güzel makinalar oluşu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar