Kawasaki sidecar

Amerikalı Sidecar ve Trike üreticisi Hannigan Motorsports'tan ilginç bir Kawasaki ZX-14 yorumu geldi...Üretim yelpazesine yüksek perforanslı bir model eklemeyi düşünen üretici motosiklet tercihini Kawasaki ZX-14 üzerine yaptı...Geçen yıl içinde Konsept olarak hazırlanan ve geliştirme çalışmaları süren Side car Bandito 18000$ satış fiyatıyla piyasaya sunuldu...Banditonun yüksek performanslı süspansiyon kiti ve lastikleri otomobillerde kullanılan tipte yeniden tasarlanmış...Sidecar 187 hp 1352 cc 4 silindirli 16 sübaplı DOHC benzin enjeksiyonlu bir makineye sahip.320 km son sürate ulaştığı idda edilen Banditonun gidonu kolay kullanım amacıyla sidecar tipinde revize edilerek yumuşatılmış...

http://www.hannigantrikes.com/content/hpsidecars.html

Hannigan Motorsports üretimi daha önceki modellere bir kaç örnek

Enteresan bi alet olmuş.. Eski sepetlilerden çok farklı bu makine..

Yolcu tarafındaki aynayıda çözemedim..

değişik bi çalışma güzel olmuş tarz meselesi ama

bence berbat duruyorr :farao:

abi iyi hoşta bu zx 14 tekere kalktığında ne olujak :queen::queen:düşünsenize tekere kalkmış sepette birlikte:queen::bounce:

dikkat ettiyseniz adam viraj dönerken resmen cebelleşiyo motorla.şöyle hızlı bi viraja motoru yatıamadıktan sonra ne anladım ben o işten...araba lastiklerinide takmış tam olmuş:)

cok gereksiz bi alet....sepetli motorun mantretisi koy yerinde ...veyahut gezi amacli naked tarz motorlarda anlasilabilirde....zx14 icin amac ne!
ya adam akilli bin ikitekere..yada bin 4 tekere...bu ne simdi bole...ve gorundu berbat!

İşin zevkli tarafı iki kişinin gayreti ile kullanılabilir olması bence. Yancı motorla birlikte sağa sola yatmasa bu alet virajlara yüksek süratle giremez. Bir an yancı olduğunuzu düşünün ve virajlar yattığınızı hayal edin.
Bence çok keyifli bir deneyim olurdu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ulen bunlar ne böyle hemen bi tane almalıyım:p

Motoru sürerken yan sepeti unutunca ne oluyor :cyclopsan iki arabanın arasından geçerken sepet takılı kalıyor :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar